Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Rezultate excelente pentru clubul de dans sportiv ”Maria Petrea” din Alba Iulia, la Campionatul Național

Publicat

dans sportiv

Tinerii clubului de dans sportiv ”Maria Petrea” din Alba Iulia au reprezentat cu succes orașul, în weekendul ce a trecut, la  cea de-a XXIX-a ediţie a Campionatelor Naţionale de Dans Sportiv de la Piatra Neamț.

Alba Iulia a fost reprezentata de Clubul de dans sportiv ,,Maria Petrea” (singurul club de dans sportiv din Alba Iulia prezent la Campionat) prin perechile : Butiu George Sebastian -Ana Maria Babin categoria Copii 6-9 ani și Buțiu Rareș Cristian -Raica Irina Alexandra categoria copii 10-11 ani.

Perechi pregatite de antrenorul Marginean Alin Paul 

Prechea Butiu Rareș Cristian-Raica Irina Alexandra au obținut locul 14 pe ambele sectiuni, CN Open Latin copii II, și CN Open Standard copii II (prima participare la o astfel de competiție).

Perechea Butiu George Sebastian-Ana Maria Babin au ocupat locul 8 CN Open Latin copii I (semifinaliști la 2 locuri distanța de finala) și loc 5 CN Open Standard copii I (finaliști), această pereche a devenit prima pereche din ultimii 20 de ani din Alba Iulia calificată în finala la categoriile campionatului național de dans sportiv și  a devenit eligibilă și calificată în Lotul Național de Dans Sportiv al României.

”Sunt fericit că am reușit să obținem aceste rezultate și să ne reprezentam Clubul și Orașul la un astfel de eveninent. Sunt mândru de întreaga echipă.

Țin să mulțumesc pe această cale copiilor care dau dovada de disciplină, motivație și nevoia continuă de autodepașire zi de zi în sala de dans și în special părinților pentru sacrificiile pe care ei le fac  încontinuu și cresc astfel de sportivi, fără ei nimic nu ar fi fost posibil. 

dans sportiv

-Planul continua ,urmeaza sa avem inca doua competitii importante din sezonul competițional de primavară, prima ,,WDSF DanceMasters & 2020 WDSF GrandSlam Series” care va avea loc la sala polivalentă din București pe 27-29 Martie iar cea de-a doua ,,WDSF Bacau Dance Open & Campionatul National Pe 10 Dansuri” pe 16-17 Mai, unde speram sa obținem rezultate cel puțin la fel de bune.”-a spus antrenorul Marginean Alin Paul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax