Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Rezultate notabile ale elevilor Colegiului Militar Alba Iulia la șah și tenis de masă, în cadrul Olimpiadei Sportului Şcolar

Publicat

Elevii Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia continuă să obțină rezultate notabile la concursurile sportive din calendarul competițional național.

Cel mai recent succes al elevilor militari a fost înregistrat la faza municipală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la Şah și Tenis de masă, competiție pe care Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a găzduit-o la sfâșitul săptămânii trecute.

La șah, sub coordonarea locotenentului Alexandru Simion, au fost obținute două Premii II, prin eleva caporal Alexandra Kiss și elevul George Carare și un Premiu III, eleva caporal Irina Anghel. Toți cei trei elevi s-au calificat la faza județeană a competiției.

La tenis de masă, elevii antrenați de profesor Florin Grozav au reușit patru clasări pe podium și tot atâtea calificări la faza județeană a concursului. Elevul fruntaș Tudor Moga (clasa a X-a) s-a clasat pe Locul I, elevul sergent Loren Pogan (clasa a XII-a) și eleva fruntaș Denisa Bora (clasa a X-a) au încheiat concursul pe Locul II, iar elevul fruntaș Alexandru Purcaru (clasa a X-a) s-a clasat pe Locul III.

Faza județeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la Şah și Tenis de masă se va desfășura în 10 decembrie.

sursă: Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia – Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 15.11.2022 at 11:13

    Oare când vom auzi aşa ceva şi despre elevii celorlalte colegii ? O fi greu ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax