Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO: Sala Polivalentă de la Blaj începe să prindă contur. Imagini cu stadiul lucrărilor la sfârșitul lui 2019

Publicat

Sala Polivalentă de la Blaj începe să prindă contur. La un an de la începerea lucrărilor, la sfârșitul lunii decembrie 2019, pe șantier se puteau vedea înălțate câteva ziduri și coloane. Investiția de peste 32 de milioane de lei ar urma să fie gata în toamna anului 2021. 

„În 2019 a început, la Blaj, construcția Sălii Polivalente a județului Alba, o investiție comună a Primăriei Blaj și a Consiliului Județean Alba. Noua Sală Polivalentă va avea 2.000 de locuri, cu posibilitatea de extindere, în funcție de necesități, la 3.000 locuri, cu ajutorul tribunelor mobile.

Ea va fi finalizată în toamna anului 2021, va fi una modernă, destinată tuturor sporturilor indoor și va putea fi folosită pentru spectacole, conferințe, târguri, etc.

Alături de Bazinul acoperit de înot, care va fi deschis în ianuarie 2020 și de investițiile ce se vor efectua și în viitor în acest domeniu, construcția Sălii Polivalente va duce Blajul și din punct de vedere al infrastructurii sportive spre orașul european pe care ni-l dorim cu toții!”, a scris pe rețeaua de socializare Facebook, primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Citește și A fost semnat contractul pentru construcția Sălii Polivalente de la Blaj. Cum va arăta cea mai modernă clădire din Alba

foto: Facebook (Gheorghe Valentin Rotar)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax