Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(FOTO) „Şcoala Altfel”: Elevii de la Colegiul Economic au plantat 600 de puieţi de salcâm la Oarda de Sus

Publicat

elevi

În săptămâna „Şcoala Altfel”, aproximativ 1.000 de elevi din Alba Iulia au participat la o acţiune de plantare de puieţi de arbori, pe o suprafaţă de 5 hectare, în localitatea Oarda de Sus. Aceasta este o acţiune iniţiată de Ocolul Silvic Alba Iulia, în parteneriat cu Primăria municipiului, Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Judeţean. Vineri, 120 de elevi de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian”, de clasele a XII-a şi a XIII-a, au plantat 600 de puieţi de salcâm.

Elevii Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia au participat vineri la o acţiune de plantat de puieţi de salcâm, la Oarda de Sus. Aceştia au fost însoţiţi de cadre didactice şi coordonaţi de reprezentanţii Ocolului Silvic. Cei aproximativ 120 de elevi s-au deplasat cu 3 autocare. Au fost plantaţi 600 de puieţi de salcâm.

Răzvan Morar, şeful Ocolului Silvic Alba Iulia a vorbit despre acţiunea din săptămâna „Şcoala Altfel”, ca fiind parte dintr-un proiect mai vechi, de voluntariat, început în urmă cu 3 ani. „Au fost plantaţi salcâmi pentru că terenul din zona Oarda de Sus este mai greu, cu expoziţie sudică, însorită. Salcâmul se prinde şi se dezvoltă mai uşor, are o creştere rapidă”, a explicat Răzvan Morar.

Foto: Cosmin Nistor

[nggallery id=152]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax