Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO: Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal din Blaj, reabilitată și modernizată, s-a redeschis joi

Publicat

Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal din Blaj s-a redeschis joi, 8 august, după finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare, a anunțat primarul Gheorghe Valentin Rotar. 

„Odată cu finalizarea Secției Pediatrie, Spitalul Municipal Blaj a reușit reabilitarea și modernizarea tuturor secțiilor și compartimentelor, din punct de vedere al condițiilor hoteliere și de tratament, într-o perioadă care a durat cinci ani!

Concomitent cu lucrările de reablitare și modernizare a Secției Pediatrie, realizate din fondurile proprii ale Spitalului, a început și renovarea energetică a clădirii Spitalului Nou, o investiție realizată pe fonduri europene, prin PNRR.

Prin acest program, la Secția Pediatrie s-au înlocuit ușile și geamurile, calorifele și rețeaua de alimentare cu energie electrică și termică, astfel încât putem vorbi despre o secție predată „la cheie!”

Felicitări conducerii Spitalului Municipal Blaj și tuturor celor care au contribuit la realizarea acestei noi investiții în infrastructura de sănătate a Blajului!

Investiția confirmă, încă o dată, încadrarea Spitalului Municipal Blaj în categoria a II-a de acreditare, cea mai mare categorie de acreditare acordată până în prezent unui spital din România”, a scris edilul, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate