Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Şef nou la Serviciul Cadastru de la OCPI Alba. Mariana Irina Maxim a preluat oficial funcţia

Publicat

Mariana Maxim

Funcţia de şef Serviciu Cadastru din cadrul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Alba a fost preluată, de marţi, de către Mariana Irina Maxim.

Angajată a instituţiei din anul 2002, Mariana Maxim a fost anterior inspector cadastru. Din 2017, a preluat, cu delegaţie, functia de inginer şef.

“Îmi doresc, în primul rând, să colaborez bine cu toate compartimentele funcţionale din cadrul OCPI Alba. Îmi doresc să fim o echipă, să continui ce am început în anul 2017.

M-am întors cu forţe proaspete, sunt mândră că fac parte din echipa de management a ANCPI. Mă recomanda o vechime în domeniu de peste 16 ani, precum şi cele patru volume de carte lansate”, a declarat Mariana Maxim.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. NICOLAE

    marți, 29.01.2019 at 18:35

    Foarte bine ! Asa poate se mai face lumina si in cadastrul de la Vintul de Jos , unde prin metoda ,,Cezar ,, am ramas multe persoane fara proprietati .Rog pe Doamna Irina sa ne ajute in rezolvarea acestor probleme , cu experienta care o are .Pana acum nu am primit nici un ajutor din partea OCPI Alba .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax