Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Sens giratoriu înființat peste noapte într-o intersecție ”cu probleme” din Alba Iulia. Deocamdată nu a fost semnalizat

Publicat

Autoritățile din Alba Iulia au înființat un sens giratoriu într-o intersecție ”cu probleme” din centrul municipiului.

Deocamdată sensul, montat marți spre miercuri noaptea, format din câteva elemente de plastic, nu a fost semnalizat ca atare cu semne de circulație, ci doar cu un marcaj rutier. 

Este vorba despre intersecția de la ”Munteanu”, pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, unde recent a avut loc un accident de circulație între 4 mașini, în urma căruia a fost rănit și un minor. 

UPDATE: Reacția primarului

”Au fost solicitări venite de la locuitorii din cartierele Lipoveni și Mihail Kogălniceanu, de peste două luni, pentru decongestionarea traficului de la orele de vârf, și le-am promis că în prima noapte cu temperaturi de peste 0 grade, vom face marcajele. În următoarea perioadă vom rezolva și o altă problemă a cartierului, cea a traficului de pe strada Mărășești” a transmis primarul Gabriel Pleșa.

Zona respectivă reprezintă o mare problemă pentru șoferi. Traficul care se descarcă dinspre străzile Livezii și Gheorghe Doja se aglomerează la intersecția cu Tudor Vladimirescu, mulți șoferi încercând să forțeze ieșirea.

La orele de vârf, cozile de mașini de pe cele două străzi secundare adună zeci de mașini: este vorba despre traficul care vine dinspre șoseaua de centură, de la barieră (inclusiv dinpre zona de dezvoltare economică de la Ciugud), dar și de cel care vine de pe Livezii, din zona cartierelor Ampoi și Costache Negruzzi.

Foto: Gabriel Pleșa

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. eu

    miercuri, 23.03.2022 at 11:55

    Intrebare pt asazisii soferi de AB,cate benzi de circulatie avem acum in acest sens giratoriu din moment ce se suprapune peste sfert din bezile 2 de circulatie de pe ambele sensuri de deplasare? Cine credeti ca o sa respecte marcajele rutiere de pe astfalt si nu o sa intre direct de pe banda 2,peste ele,peste cei care circula regulamentar?! Este fix aceeasi situatie ca si la giratoriu de langa cimitirul din ampoi,unde marcajele tip sageata si zonele hasurate sunt simplu decor,unde administratia a raspuns la o sesisare care solicita montarea de stalpisori care sa ajute posesorii de carnet fara cunostinte rutiere,sa se incadreze corespunzator si din timp,conform marcajelor,deci a raspuns ca nu trebuie,e ok asa,haotic!

  2. eu

    miercuri, 23.03.2022 at 12:00

    Si inca ceva,suntem la sfarsit de luna martie,strazile din oras arata jalnic,gropi si cratere peste tot,iarasi adimistratia da raspuns in bataie de joc si zice ca urmeaza acel master-mega-plan urbanistic?! Da,exact ca si vorbaria cu strandul,sesul giratoriu de la kauflad,centura de sud,parcari noi si moderne,bla bla

  3. Cotea

    miercuri, 23.03.2022 at 13:51

    A trebuit să se întâmple un accident major pentru ca acest primar incompetent funcțional și paralel cu realitatea cotidiană din oraș să facă ceva.
    Domnule Primar, vorbiți despre zile cu temperaturi peste 0 grade, dar oare de ani de zile nu vedeți ce se întâmplă în această intersecție ?
    Vă mai întreb ceva, nu vedeți și mizeria de pe străzile orașului ? Oare ce așteptați să întâmple pentru a trece la curățenie ?
    Sunteți jalnic domnule.
    Pt. orice altă conotație, nu sunt membru al vreunui partid sau sipatizant.

  4. Rusine

    joi, 24.03.2022 at 04:39

    Dar aiureala parcarilor cu plata, care a facut ca turistii sa ocoleasca comuna capitala de judet si multimea de sensuri interzise amplasate aiurea nu dau de gandit alesilor ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax