Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Siguranța elevilor la început de an școlar. Efective de polițiști mărite în apropierea unităților de învățământ din Alba

Publicat

politie

Peste 150 de poliţişti au acţionat, suplimentar, în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din judeţul Alba, pentru ca deschiderea noului an şcolar să se desfăşoare în siguranţă. In judeţul nostru nu au fost înregistrate evenimente negative, legate de acest eveniment.

Azi, 10 septembrie 2018, 153 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au acţionat, în sistem integrat, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru desfăşurarea în siguranţă a festivităţilor specifice deschiderii anului de învăţământ preuniversitar.

Cei 100 de poliţişti de ordine publică, 25 de poliţişti de la rutieră şi 28 de la alte structuri, au fost prezenţi, în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din judeţ pentru ca noul an şcolar să înceapă în linişte şi siguranţă.

Pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, siguranţa în şcoli constituie o prioritate, astfel că, începând de azi, fiecare unitate de învăţământ a fost inclusă în itinerariile de patrulare auto şi pedestre.

În anul şcolar 2018 – 2019 vor fi continuate activităţile informativ – preventive, adresate elevilor şi cadrele didactice din şcolile judeţului Alba, pentru prevenirea evenimentelor negative şi evitarea comportamentelor de risc victimal sau infracţional.

Şi în acest an, o atenţie deosebită va fi acordată activităților de verificare a gradului de siguranță rutieră, conferit de autovehiculele special destinate transportului de elevi, dar şi activităţilor de control a unităţilor economice din zona adiacentă unităţilor de învăţământ, cu privire la respectarea categoriilor de produse ce pot fi comercializate minorilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax