Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Șofer din Alba implicat într-un accident, într-o intersecție, pe centura Aradului. Două persoane au fost rănite în coliziune

Publicat

Un șofer din Alba a fost implicat într-un accident pe centura Aradului în urma căruia două persoane au fost rănite. Șoferul din Alba aflat la volanul unei autoutilitară cu semiremorcă a fost lovit într-o intersecție din zona Metro Arad de un autoturism.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad  “În după-amiaza zilei de 2 septembrie, în jurul orei 15:10, o arădeancă de 58 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Câmpul Florilor, la intersecție cu strada Ovidiu, și-a continuat deplasarea în intersecție, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, condus de un bărbat de 43 de ani, din judeţul Alba, care se deplasa dinspre strada Stefan Tenețchi spre Calea Zimandului.

În urma impactului, femeia și un pasager au fost răniți ușor, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijri medicale. Conducătorii auto nu consumaseră alcool.

Vezi și Mai multe mașini avariate din cauza unei gropi, pe autostrada A1 Sebeș – Sibiu, în zona Săliște. Traficul, restricționat până luni

Polițiștii continuă cercetările pentru clarificarea cauzelor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă”.

ISU Arad a comunicat în urma accidentului au rezultat două victime, conștiente și cooperante, dintre care una încarcerată. „S-a acționat pentru extragerea acesteia din autoturism.

Ambele victime au fost evaluate medical la fața locului și au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate”, au menționat reprezentanții ISU Arad.

surse: IPJ Arad, ISU Arad

Foto: ISU Arad

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax