Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO Special pentru Ludovic Orban: Ceremonialul schimbului de gardă cu salve de tun, în Cetatea Alba Carolina

Publicat

Președintele PNL, Ludovic Orban a fost prezent sâmbătă la Alba Iulia, la spectacolul Gărzii austriece din Cetatea Alba Carolina. De la ceremonialul schimbului de gardă nu a lipsit punctul culminant – tragerea cu tunurile, deși în programul publicat pe site-ul Primăriei tunurile nu era prevăzute.

Sâmbătă, de la ora 12:00, Ludovic Orban a fost însoțit la spectacolul Gărzii austriece din Cetatea Alba Carolina, printre alții, de președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava și de viceprimarii Paul Voicu și Gabriel Pleșa.

În programul evenimentelor publicat pe site-ul turism.apulum.ro, în data de 26 mai, la ceremonialul schimbului de gardă este prevăzută o Gardă mare (cu patru cai și 25 de soldați), fără tunuri. Cu toate acestea, pe platoul aflat în zona Porții a IV-a și-au făcut apariția trei tunuri pregătite pentru de tragere.

Pentru desfășurarea spectacolelor Gărzii austriece din acest an, Primăria Alba Iulia plătește firmei Corint Hotel Medieval SRL 336.000 lei, adică peste 72.000 de euro.

Citește și Garda Austriacă din Cetatea Alba Iulia trage cu tunurile de 16 ori, în 2018. PROGRAMUL și cât plătește Primăria

Reamintim faptul că vineri seara, Ludovic Orban a participat, alături de membri ai organizației de tineret Alba, la prima ediție a Galei „Tineri pentru viitorul României”, un eveniment organizat de TNL Alba, la Vinţu de Jos.

Vezi și PNL Alba, „2 în 1” la un local de lux din Vințu de Jos: Ziua lui Ludovic Orban și Gală pentru tinerii de excepție

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax