Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Spectacol de colinde la Colegiul Naţional Militar din Alba Iulia. Elevi în costume tradiţionale sau uniformă au adus vestea Crăciunului la „casa bunicilor”

Publicat

DSCN1710Înainte de a intra în vacanţa de iarnă, elevii de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au marcat aşa cum se cuvine apropierea Crăciunului. Au susţinut un concert de colinde, la sediul instituţiei, miercuri, 21 decembrie.

Spectacolul de colinde a debutat cu un scurt bilanţ al anului 2016, prezentat de către comandantul colegiului, colonel Marcel Domşa.

Elevi în uniformă sau în costume tradiționale au venit în ,,casa bunicilor” (scenariul spectacolului), să aducă vestea ce bună – apropierea Crăciunului, sărbătoarea creștină a nașterii Pruncului Sfânt și colindul.

Artiștii Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” au reușit să susțină un spectacol deosebit, au împletit colindul cu frumoase melodii dedicate Crăciunului, cu dansul, nelipsind momentele tradiționale. Colindării au fost răsplătiți de gazde cu colăcei şi cozonac, transmite reprezentanta Colegiului, prof. Daniela Filimon.

Vezi și MESAJE de CRĂCIUN 2016. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de Mesaje de Crăciun. SMS pentru rude, colegi, șefi sau prieteni

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax