Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Statui vivante, în Cetatea Alba Carolina. Atracții inedite pentru albaiulieni și turiști, la Alba Fest 2017

Publicat

collage Cinci statui vivante i-au întâmpinat pe albaiulienii și turiștii aflați în trecere sâmbătă, în jurul orei 17.00, pe pietonala Mihai Viteazul din Cetatea Alba Carolina. Atracțiile inedite nu au trecut neobservate, trecătorii oprindu-se pentru a le admira sau a se fotografia cu acestea.

Îmbrăcați în costume inedite și machiaj de culoare albă, personajele misterioase au stat aproape nemișcate, pe pietonala Mihai Viteazul, în zona Piața Cetății din Alba Iulia, atrăgând privirile trecătorilor ca un magnet. Puțini au rezistat tentației de a se fotografia cu acestea.

Animația stradală face parte din programul Alba Fest 2017. Începând cu ora 19.00, distracția va continua în cea de-a doua seară de concerte, la Alba Iulia. Pe scena amplasată în Piața Cetății vor urca Smiley, Lora, Damian & Brothers şi Cristina Bălan.

Citește și ALBA FEST 2017, PROGRAMUL de SÂMBĂTĂ. Distracţia continuă cu Smiley, Lora, Damian & Brothers, Cristina Bălan

Vezi și FOTO-VIDEO: ALBA FEST 2017. „Sesiune” de distracţie la Alba Iulia cu Delia, The Motans, Ami, Deepcentral şi Dorian Popa

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax