Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ALBA FEST 2017. „Sesiune” de distracţie la Alba Iulia cu Delia, The Motans, Ami, Deepcentral şi Dorian Popa

Publicat

Alba Fest 2017 De un show de zile mari au parte toți cei care se află în aceste zile la Alba Iulia. Este Alba Fest® 2017 şi artiștii români cu hit-uri devenite peste noapte “number one” la toate radiourile și în toate topurile sunt din nou în Cealaltă Capitală. Este acces gratuit la cel mai aşteptat eveniment al verii, din Transilvania.

Seria celor trei zile incendiare a început de vineri, iar pe scena evenimentului din Piaţa Cetăţii urcă The Motans, Delia, Ami, Deepcentral și, nu în ultimul rând, Dorian Popa. 

Publicul a fost „pregătit” pentru distracţie de MC Kotto, apoi pe scenă a urcat Dorian Popa, urmat de Ami, Deepcentral şi ceilalţi artişti din programul de vineri seara.

LIVE

Delia Matache, cunoscută mai bine sub numele de scenă Delia, a debutat în industria muzicală în anul 1999, la vârsta de 17 ani, fiind încă la liceu, în clasa a XI-a. Alături de Nicolae Marin, cunoscut sub numele de scenă Nick, cei doi au format trupa N&D, acesta fiind principalul compozitor al trupei. Cu N&D, Delia a cunoscut succesul la nivel național. Cei doi au lansat trei albume împreună, între 1999 și 2003, denumite „Altfel”, „Face ce vreau” și „Nu e vina mea”. Acestea au conținut single-uri care au rămas în topurile muzicale pentru mai mulți ani, incluzând hitul „Vino la mine”.

În 2003 Delia alege a se lansa într-o carieră solo cu hitul „Parfum de fericire”, single inclus pe albumul cu același nume. În anul 2007 lansează albumul „Liste Up”, iar piese ca „Sufletul meu” și „Secretul Mariei”, de pe coloana sonoră a telenovelei „Secretul Mariei”, o colaborare cu Smiley. În 2008, Delia participă la concursul de dans, Dansez pentru tine, alături de partenerul ei, Ionuț Pavel. Aceștia au luptat pentru Raul, un băiețel ce avea nevoie de o proteză la mână. În septembrie 2009, Delia a participat la Cerbul de Aur, unde a obținut 10 puncte pentru interpretarea melodiei I Will Survive a cântăreței de origine americană Gloria Gaynor. Mai multe din piesele sale devin hituri în 2015, Delia fiind printre cele mai importante femei din industria muzicală și showbiz-ul românesc.

The Motans este un nume nou în piața muzicală românească. Solistul trupei, Denis, originar din Chișinău, are o istorie captivantă. Şi-a schimbat profesia de câteva ori, fiind angajat în poziții extrem de diferite una de cealaltă.

Denumirea trupei „The Motans” își are originile în visele solistului. Timp de 7 ani, înainte de a-și începe cariera muzicală, Denis visa doar motani și pisici. Plus la asta, în copilărie, adopta pisici, având destul de multe. Uimitor este faptul că atunci când a început să cânte, visele au dispărut. Anume aceasta l-a determinat să-și numească trupa astfel.

Începând cu denumirea trupei și finalizând cu unicitatea versurilor și melodiilor care exprimă un adevăr, „The Motans” a cucerit rețelele de socializare și YouTube-ul cu piesele lansate.

Andreea Ioana Moldovan, mult mai cunoscută după numele de scenă Ami, este o cântăreață română de muzică dance. Este cunoscută pentru piese ca „Trumpet Lights” sau „Deja Vu” feat. Grasu XXL, cu care este prezentă în clasamentele muzicale din România din 2012. La numai trei ani, părinții au înscris-o la un festival de muzică local, unde a câștigat marele premiu. Au urmat cursurile la Palatul Copiilor din Baia Mare și participarea la numeroase festivaluri naționale și internaționale. Totodată, Ami a studiat și vioara, timp de 12 ani.

YouTube video

Ami a activat în trupa de backing vocals a Paulei Seling și a participat la prima ediție a concursului X Factor, unde a avut-o chiar jurat pe Paula. În 2012, Ami și-a lansat primul single cu sprijinul celor de la Media Pro Music, „Trumpet Lights”, piesă compusă de David Deejay.

Dorian Popa este un actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț român. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel, serial care a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

A câștigat premiul „Bărbat de succes al anului 2014” din cadrul galei Celebrity Awards.

YouTube video

Deepcentral este o formație românească de muzică house și pop, înființată în anul 2009. Cel mai de succes single al lor este piesa „In Love”, ce s-a clasat pe locul 1 în Romanian Top 100. Formația are două albume lansate de către casa de discuri Universal Music România, primul „Deepcentral” lansat în 2009 și cel de-al doilea „O Stea” în 2013.

YouTube video

Distracţia la Alba Fest 2017 continuă şi sâmbătă şi duminică.

PROGRAM ALBA FEST 2017

Sâmbătă, 3 iunieOra 10.00 Cupa „Alba Iulia” la fotbal. Turneu de fotbal – Baza sportivă Ampoi II

Ora 12.00 Ceremonialul Schimbului de Gardă. Garda Cetății Alba Carolina / Poarta a IV-a – Poarta a III-a

Ora 17.00 Statui hazlii. Animație stradală / Pietonala Mihai Viteazul

Ora 19.00 SMILEY, LORA, DAMIAN&BROTHERS, CRISTINA BĂLAN. Concerte / Scena Piața Cetății

Ora 00.00 After Party. Club Stage

Duminică, 4 iunie 2017

Ora 12.00 Ceremonialul Schimbului de Gardă. Garda Cetății Alba Carolina / Poarta a IV-a – Poarta a III-a

Ora 13.00 Concert Fanfara Centrului de Cultură “Augustin Bena”. Esplanada Catedralei Ortodoxe

Ora 17.00 PICIORoange Show. Animație stradală / Pietonala Mihai Viteazul

Ora 19.00 RANDI, LIVIU TEODORESCU, IRINA RIMES, RUBY, Concerte / Scena Piața Cetății

Ora 22.30 THE COLOURS OF LIFE. Spectacol de artificii / Piața Cetății

Ora 22.40 LOREDANA. Concert / Scena Piața Cetății

UPDATE: Spectacolul de luni, „Toţi K1 pentru România” (cu: Nicolae Furdui Iancu, Paula Seling, Proiect K1, Iuliana Tudor, Vlad Rădescu, Sorin Frâncu, Grupul „Crai Nou”, Ansamblul Folcloric Profesionist „Junii Sibiului” și Daniel Lazăr / Scena Piața Cetății) a fost amânat. Alba Fest se va termina duminică, 4 iunie.

Vă reamintim cum a fost vineri la Alba Fest 2017.

FOTO-VIDEO: Parada Absolvenţilor Universității din Alba Iulia. Sute de tineri, la festivitatea de absolvire a Promoţiei 2017, în Piața Cetății

FOTO-VIDEO: „Urbis Grates” 2017: 100 de profesori și cercetători de la Universitatea din Alba Iulia, premiați de municipalitate

LIVE VIDEO: Olimpicii 2017 și profesorii coordonatori, premiaţi de Primăria Alba Iulia. LISTA elevilor care au obținut performanțe notabile la olimpiadele naţionale

Desfășurat în cea mai mare cetate a României, Alba Fest devine de neocolit de mii de tineri care aleg să-și întâlnească idolii în regim de gratuitate și să se distreze la preţuri nepiperate, poate singurul festival în care “acces gratuit” înseamnă acces garantat la un show absolut, cu artişti a căror faimă e depăşită doar de numărul de hit-uri.

Vezi CALENDARUL EVENIMENTELOR din 2017 la Alba Iulia. Alba Fest, Sărbătoarea Muzicii, Festivalul de Film, Dilema și alte spectacole. LISTA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax