Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Amenajarea magazinului Jysk din Alba Mall, aproape de finalizare. Va fi al doilea magazin din județ

Publicat

Retailerul scandinav de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă JYSK va deschide în curând al doilea magazin din județul Alba. 

Este vorba despre magazinul de la Alba Iulia. În județ, Jysk mai are în prezent un magazin la Sebeș.

Vezi și „Alba Iulia Mall”, noul centru comercial care se construiește în oraș. Noi detalii despre suprafață și zonele pentru magazine

Lucrările la amenajarea spațiului din Alba Mall sunt aproape de finalizare. Magazinul va fi amplasat într-o aripă liberă a centrului comercial, unde până nu demult a funcționat o sală de evenimente.

Reamintim faptul că primul magazin JYSK din județul Alba a fost deschis în 26 octombrie 2017 la Sebeș, și are o suprafață de 1.130 de metri pătraţi.

Potrivit unor surse, magazinul din Alba Iulia va fi deschis în data de 15 martie.

JYSK este unul dintre cei mai importanţi retaileri de mobilă şi decoraţiuni interioare din Europa, fiind deschis în 1979. JYSK a intrat pe piaţa din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. În prezent compania are deschise 95 de magazine în țară.

Grupul JYSK cuprinde peste 2.900 de magazine în următoarele 51 de ţări din întreaga lume: Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Polonia, Republica Cehă, Ungaria, Ţările de Jos, Slovacia, Germania, Austria, Elveţia, Islanda, Rusia, Canada, Groenlanda, Insulele Faroe, Estonia, Letonia, Lituania, Ucraina, Kosovo, Bulgaria, România, Franţa, Marea Britanie, Slovenia, Macedonia de Nord, Croaţia, Italia, Spania, Bosnia şi Herţegovina, Serbia, Armenia, Muntenegru, Indonezia, Grecia, Albania, Vietnam, Malta, Portugalia, Georgia, Bielorusia, Tajikistan, Moldova, Belgia, Kuwait, Dubai, Thailanda, Irlanda și Azerbaidjan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax