Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Cum arată drumul DJ 750 Teiuș – Valea Mănăstirii după prima ninsoare: ”Dă Doamne să se topească zăpada”

Publicat

În mare parte a județului, în cursul nopții a nins și automat, ninsoarea s-a așternut pe drumuri și pe carosabil. Un cetățean din Alba a fost printre primii din județ care a întâmpinat probleme din cauza zăpezii de pe carosabil. 

Mai exact acesta a trimis pe adresa redacției mai multe poze cu o porțiune din DJ 750 Teiuș – Valea Mănăstirii. Potrivit cititorului, drumul în dimineața de 9 ianuarie, arată ca un drum forestier.

Potrivit acestuia, până la ora 9.30 nu a trecut nici un utilaj pentru curățarea zăpezii, deși se știa că urmează ninsori.

”Pe principiul: Dă Doamne sa se topească zăpadă, nu a trecut nici un plug până la ora 9.30. în sat exista „avantajul” canalizării care accelerează topirea, dar în partea dinspre mănăstirea Râmeț….”, este mesajul trimis de cititorul din Alba pe adresa redacției.

Dacă întâmpinați probleme în trafic după prima ninsoare din acest an, nu ezitați să trimiteti poze, video, pe adresa de email a redacției: redactie@alba24.ro, pe paginade Facebook, sau pe WhatsApp, la numărul: 0728950998.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax