Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Cum încurcă lucrările de înlocuire a semafoarelor, la Alba Iulia, traficul rutier. Ce spune un șofer

Publicat

Lucrările de înlocuire a instalației de semafoare din cartierul Cetate din Alba Iulia par să încurce circulația, în acest weekend.

Un cititor Alba24 a transmis că la semaforul de pe sensul spre centru, de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, intersecția cu strada Vasile Goldiș a fost montat un stâlp metalic ce obturează vizibilitatea la orientarea în trafic.

”Care o fi rostul stâlpului? Să nu vezi când se face verde la semafor?

Noroc că mai este un semafor pus sus, chiar dacă îți lungești capul prin parbriz ca girafa, măcar vezi când e verde…”, a scris cititorul Alba24.

În această perioadă se desfășoară lucrări de modernizare a instalației de semaforizare de la intersecția dintre B-dul 1 Decembrie 1918 – B-dul Horea – strada Cloșca și strada Unirii din Alba Iulia. Noile semafoare vor fi corelate cu instalația de dirijarea traficului din zona Casei de Cultură a Sindicatelor (intersecția B-dul 1 Decembrie 1918 – strada Mihai Viteazul – strada Vasile Goldiș), potrivit primăriei.

Însă până la finalizarea lucrărilor, ce a fost întârziată de probleme descoperite în teren, noile elemente montate pe stradă par să încurce traficul.

În zonă va trebui refăcută și instalația subterană ce leagă și corelează semafoarele, adică sunt intervenții și la carosabil (tăieri de asfalt).

Vezi și FOTO ȘTIREA TA: ”Capcană” pe strada Cloșca din Alba Iulia. Un șofer a rămas cu mașina blocată, sâmbătă seara

Lucrările ar urma să fie finalizate marți, 18 august.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax