Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Drumuri impracticabile în comuna Scărișoara. Cu o deszăpezire nu se face primăvară

Publicat

Drumurile care fac legătura peste dealuri cu Runc, Prelucă și Purcelești (comuna Scărișoara) au fost abandonate în voia iernii. Zăpada mare adunată pe drum a înghețat și face imposibil traficul pe acolo. Un cititor alba24 ne-a scris că autoritățile au bifat o singură deszăpezire, la începutul iernii, dar de atunci a nins destul de mult.

”Drumurile de pe dealuri din Runc, Preluca, Purcelești au fost deszăpesite la începutul iernii, iar de atunci, deși a mai nins nu au mai fost curățate. Vedeți cum arată acum că a mai plouat puțin… cu zăpada mare care e pe drum nu se mai poate circula nici cu lanțuri pe toate roțile. Practic suntem izolați! Eu zic că nu e suficientă o deszăpezire pe iarnă. Este o lună și aproape jumate de când nu au mai curățat” ne-a scris un cititorul.

Fotografiile au fost făcute luni seara pe drumul comunal spre satul Preluca din comuna Scărișoara. ”Fiind zăpada necurățată, oamenii nu mai pot circula decât cu riscul vieții pe un drum care oricum este un dezastru și vara; dacă apare o urgență nu se mai poate ajunge! Poate vede și domnul prefect sau cine e în măsură” a adăugat acesta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax