Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: La pescuit, pe o stradă inundată din Alba Iulia, după ploaia torențială de vineri

Publicat

YouTube video

Un albaiulian a făcut haz de necaz vineri, după ce o stradă din municipiu a fost inundată în urma unei ploi torenţiale. Acesta a ieşit cu undiţa şi a început să pescuiască în mijlocul străzii.

Strada Emil Racoviță s-au transformat vineri după-amiaza, alături de alte străzi din municipiul Alba Iulia, într-un adevărat canal navigabil, după ce asupra orașului s-a abătut o ploaie torențială.

Un albaiulian cu simțul umorului a ieșit cu un scaun și o undiță în mijlocul străzii, la pescuit. Fotografia a fost surprinsă de un cititor Alba24.

Reamintim faptul că mai multe zone din Alba Iulia au avut de suferit vineri din cauza precipitațiilor. Pe mai multe străzi din oraș, rețeaua de canalizare nu a făcut față apelor pluviale. Mai multe gospodării au fost inundate, iar traficul pietonal și rutier s-a desfășurat cu dificultate.

Vezi și FOTO-VIDEO: O ploaie torenţială a transformat Alba Iulia, din nou, într-o „mică Veneţie”. Zeci de gospodării INUNDATE

video: Facebook (Dehe Marius)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax