Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO ȘTIREA TA: O bucată din fațada clădirii fostului Cinematograf Columna s-a rupt și a căzut lângă o mașină parcată

Publicat

O bucată destul de mare din fațada clădirii fostului Cinematograf Columna s-a rupt și a căzut lângă o mașină parcată lângă clădire. 

Pe bucata căzută sunt prinse și două cabluri, după cum se poate observa în pozele trimise de cititorul alba24.ro. 

Partea din zid care a căzut a fost fotografiată de un cititor alba24.ro, în dimineața zilei de 17 septembrie. Cel mai probabil aceasta a cedat în urma infiltrațiilor cauzate de cele mai recente ploi.

Cititorul alba24.ro a precizat că în zona respectivă, mai ales în weekend-uri se joacă copiii care locuiesc la blocurile din jurul fostului cinematograf.

Clădirea fostului Cinematograf Columna a ajuns în proprietatea Primăriei Alba Iulia, după ce a fost dată de către RADEF către administrația locală. Deși Gabriel Pleșa anunța în timpul campaniei electorale, dar și la preluarea mandatului că va fi demolată, iar pe locul ei se va amenaja o parcare, acest lucru nu este posibil.

CITEȘTE ȘI: Fostul cinematograf Columna din Alba Iulia NU POATE FI DEMOLAT. Primăria, obligată să renoveze dărăpănătura din centrul orașului

În luna august a anului 2021, reprezentații Primăriei au precizat că în urma protocolului încheiat între Primărie și RADEF, clădirea trebuie păstrată pentru a avea o singură destinație: cea de cinematograf.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 17.09.2022 at 16:02

    De râsul curcilor, îţi dau ceva, dar nu poţi face ce vrei cu el. Păi trebuia lăsat proprietarului şi amendat pentru neîntreţinerea locaţiei. Numai în România prostia este putere.Dar cred că asta vine de pe vremea ăluia care a fost lăsat cu limbă de moarte, de un bătrân cu mari veleităţi de conducător depăşit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax