Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Parcare incompletă în centrul municipiului Alba Iulia. În față liber, în spate drum

Publicat

Nu sunt multe motive pentru care cineva ar parca precum în fotografiile alăturate, adică la foarte mare distanță de bordură, și cu ”spatele” scos în drum, transmite un cititor Alba24.

Primul ar fi acela că în față ar fi putut fi parcată o altă mașină, care s-a evaporat, caz în care știrea ar fi mult mai interesantă. A doua situație în care s-ar fi putut întâmpla acest lucru e aceea în care șoferul ar fi rămas în ”pana prostului”, la doar câțiva metri și câțiva picuri de combustibil distanță de bordură. Sau poate este voba despre o explicație mult mai simplă: poate șoferul respectiv nu le are cu aprecierea distanțelor și nu și-a dat seama cât mai are până la bordură. Sau poate i-a fost lene. Tentativa de parcare s-a produs în centrul municipiului Alba Iulia, la o oră aglomerată .

ȘTIREA TA – Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait „live”. Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax