Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe ALBA24: „AquaPark” pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. Câteva femei şi copiii lor se bălăcesc fără jenă în mijlocul străzii

Publicat

13649723_1003085259790894_472751597_n Canicula din ultima perioadă îi determină pe unii dintre cetățenii orașului Alba Iulia să recurgă la diferite metode pentru a se răcori. Așa s-a ajuns ca fântâna arteziană de pe Bulevardul Transilvaniei să se transforme într-un mini „AquaPark”, cu intrare liberă și pentru cei care nu au nevoie de costum de baie. Priveliștea la care sunt supuşi trecătorii și cei care se află la terasele nu zonă nu este una tocmai plăcută, motiv pentru care un cititor Alba24.ro a dorit să aducă în atenție situaţia.

Cititorul Alba24 a trimis câteva imagini surprinse marți, în timp ce se afla la terasă.

La câțiva metri distanță, un grup de femei și copii (fetițe dezbrăcate complet) se bălăceau de mama focului la țâșnitorile de pe Bulevardul Transilvaniei. Situația nu este unică. Aproape zilnic există minori și părinți care petrec ore bune la „noul lor parc de distracție” din oraș.

„Mergi să bei liniștit o cafea și ai o priveliște de îți vine să te tot duci, și nu e vorba de copii, și „cucoanele ” fac la fel! Se spală în mijlocul Bulevardului din Alba Iulia”, ne scrie cititorul Alba24.ro.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cocosel

    joi, 14.07.2016 at 12:22

    Fetele nu e tiganci e rromite si e votanti de Hava.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax