Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FOTO ȘTIREA TA pe ALBA24: Cu BMW-ul parcat în mijlocul trecerii de pietoni, în zona Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia

Publicat

11051000_853862374685317_1404720030_n Dacă până acum am fost obișnuiți să primim de la cititorii Alba24 parcări pe spațiul verde, pe trotuar sau în dreptul trecerilor de pietoni, acum avem un exemplu de parcare exact pe mijlocul trecerii de pietoni de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. Din câte putem observa, șoferul nu pare să fi luat în considerare că pietonii erau nevoiți să-i ocolească mașina pentru a trece strada.

Fiind o zi frumoasă și specială pentru doamne și domnișoare, cu siguranță parcările din acea zonă au fost ocupate, iar șoferul „grăbit” nu a mai avut timp să caute un alt loc.

Putem spune că zona în care au fost făcute fotografiile este cunoscută ca fiind foarte aglomerată, mai ales la orele de vârf, astfel că spaţiile libere ţin mai mult de „noroc”.

Totuşi, având în vedere că regulile sunt pentru toată lumea, astfel de situaţii sunt date ca exemple de parcări neregulamentare.

 

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Lunetistul

    duminică, 08.03.2015 at 20:29

    Aparte de faptul ca acolo nu este o trecere de pietoni marcata regulamentar (pavelele de diferite culori sunt marcaj ?) ………..o consider parcare pe trotuar, iar asta se incadreaza in limita legii dupa cum urmeaza:

    Art. 177. – (1) Se interzice oprirea sau stationarea pe trotuare. Autoritatea competenta poate permite oprirea sau stationarea, partial sau total, a unui vehicul pe trotuar, cu respectarea marcajului, iar în lipsa acestuia, numai daca ramâne liber cel putin un culoar de minimum 1,5 m latime înspre marginea opusa partii carosabile, pentru circulatia pietonilor.

    De ce tovarasii de la Alba24 nu publica pozele facute la Administratia Financiara, pe care le-am transmis la „Stirea Ta”?……… . Probabil ca sotiile, amantele sau prietenele lor muncesc acolo si parte din masinile parcate pe trotuar, obstructionand total circulatia pietonilor, ar fi recunoscute ca fiind si ale lor.

    Aceea zona (Palatul Finantelor) este maximul de nesimtire in a parca masina in detrimentul pietonilor , sub nasul si cu acordul Politiei (si mai e si semnul „OPRIREA INTERZISA”)………chiar si cu a „impartialilor” stiristi de la Alba24.ro.

  2. Coco

    duminică, 08.03.2015 at 21:15

    Cocalar cu BMW!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax