Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | ȘTIREA TA pe ALBA24: Cu bolidul de lux, ”la plimbare” prin șanțurile Cetății Alba Carolina

Publicat

IMG_0197 Accesul în șanțurile Cetăţii Alba Carolina se desfășoară, cu precădere, pe jos. În pofida acestui fapt, un cititor Alba24 a surprins un bolid de lux, lăsat de proprietar lângă o terasă situată în șanțurile de Sud, pe Aleea Sfântul Eugeniu. 

Imaginile au fost surprinse de către cititorul Alba24 în șanțurile de Sud, pe Aleea Sfântul Eugeniu, în zona terasei Habitat.

Accesul auto în zonă este posibil doar de pe strada Gemina, din zona Ravelinului Sf. Capistrano, unde există o barieră controlată de angajați ai Poliției Locale. Pentru a ajunge la locul de parcare, șoferul în cauză a traversat șanțurile de Nord, apoi cele de Vest, adică mai bine de jumătate din lungimea șanțurilor Cetății.

Pentru șoferii care doresc să ajungă cu mașina mai aproape de zona respectivă, există o parcare auto cu acces de pe Bulevardul Încoronării, însă, potrivit cititorului Alba24, aceasta este doar pentru ”oamenii de rând”, care nu sunt deranjați să parcurgă pe jos o distanță de câțiva zeci de metri, în timp ce ”VIP-urile” își parchează mașinile de lux lângă de terasă.

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ovi

    luni, 25.05.2015 at 18:01

    pacat ca nu a putut sa il parcheze pe terasa

  2. Gigi

    luni, 25.05.2015 at 23:05

    Nu se merita sa faci nimic in țara asta, la lucru gata vine careva si își bate joc de munca ta. „Țara de *****.”!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax