Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Drumul judeţean între Aiud şi Rădeşti, „pericol public”

Publicat

6Un cititor Alba24 atenţionează privind starea drumului ce face legătura între municipiul Aiud şi comuna Rădeşti. Consideră că lipsa întreţinerii acestuia poate cauza accidente rutiere, catalogându-l drept „pericol public”.

“Drumul judeţean Aiud – Rădeşti (DJ107 E şi DJ142 L) a devenit un pericol public din cauza lipsei de întreţinere din partea responsabililor acestui drum. Drumul este marcat foarte prost (aproape deloc), linile marginale lipsesc, linia mediană abia se vede ziua, iar vegetaţia de pe marginile drumului nu cred că s-a tăiat anul acesta. De asemenea, podul dintre Aiud şi Ciumbrud este lăsat de izbelişte, degradându-se pe zi ce trece.

Din cauza celor menţionate, vizibilitatea participanţilor la trafic este aproape zero. Semnalez aceste lucruri, întrucât doresc să previn un accident care după părerea mea este inevitabil, mai ales pentru bicicliştii care se pun în fiecare zi în pericol. Dacă tot nu avem drumuri noi, măcar pe cele existente să le întreţinem”, transmite cititorul Alba24.ro.

Reprezentanţii CJ Alba au precizat că va fi pregătită documentaţia pentru lucrări la podul din zona amintită, urmând să fie identificate soluţii tehnice. De asemenea, se are în vedere şi remedierea situaţiei pe tronsoanele de drum menţionate.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax