Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Lăzi de pâine păstrate lângă pubela de gunoi, la o brutărie din Alba Iulia

Publicat

lazi paine 3 Zilnic, pâinea este nelipsită din magazine. Puțini dintre cei care cumpără produsul de panificație se întreabă în ce condiții a ajuns aceasta, din cuptoarele brutăriilor, pe rafturi. Un cititor Alba24 a surprins cum arată lăzile în care sunt puse sortimentele de pâine, spune acesta „mai mereu neambalate”, produse de către o brutărie din Alba Iulia. Mai grav, casetele sunt depozitate lângă pubela de gunoi.

„Brutăria este situată între blocuri și mai mereu se aude zgomotul provocat de lăzile trase pe jos de către angajații firmei. Vreau să vadă toți locatarii din Alba Iulia cum este transportată pâinea și cum arată lăzile în care sunt puse toate sortimentele de pâine, mai mereu neambalate”, a transmis cititorul Alba24.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax