Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Oameni izolaţi de ape, la Gârbova de Jos. Mai multe familii nu au acces la gospodării

Publicat

13446281_1016773101693202_1838096683_oPloile din ultima perioadă dau mari bătăi de cap cetățenilor din Gârbova de Jos. Un cititor Alba 24 ne spune că în jur de 10 familii au rămas fără acces la gospodării, după ce nivelul pârâului din zonă a crescut, iar valea nu mai poate fi trecută cu autoturismele.

„Ploile de vară crează din nou probleme la Gârbova de Jos! Din lipsa unui pod pentru autovehicule, 10 familii sunt izolate și nu au acces cu mașinile personale la drumul principal! Cerem ajutorul autorităților și soluționarea problemei” ne scrie cititorul Alba24.

Problema nu e nouă, fiind sesizată şi anul trecut. Reprezentanţii Primăriei Aiud, de care aparţine localitatea, ne-au transmis că verifică situaţia în zonă.

Vezi AICI ce s-a întâmplat anul trecut.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax