Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Parcări amenajate pe trotuar, în dreptul unei grădiniţe, la Alba Iulia. Părinţii şi copiii, nevoiţi să treacă strada neregulamentar

Publicat

9 Un albaiulian a sesizat o situaţie care, în opinia sa, pune în pericol viaţa copiilor şi părinţilor, în dreptul unei grădiniţe din oraş.

Acesta explică faptul că, din cauza amenajării unor locuri de parcare pe trotuar, în dreptul grădiniţei, oamenii sunt nevoiţi să treacă strada prin loc nemarcat, pentru a ajunge pe trotuarul celălalt, liber de maşini.

„Autorităţile locale ale municipiului Alba Iulia au marcat şi închiriat spaţii de parcare pe trotarul din faţa Grădiniţei nr. 12, unde practic copiii şi părinţii sunt obligaţi să iasă în faţa maşinilor care circulă pe această stradă.

În cazul unui accident, şoferul nu are nici o vină datorită faptului că nu este o trecere de pietoni”, este mesajul transmis de cititorul Alba24.

Referitor la această situaţie, reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au oferit pentru Alba24 următoarele precizări: “Zona respectivă are o concentrare semnificativă de populaţie, implicit de maşini. Deci, locurile de parcare sunt absolut necesare. Însă vom analiza posibilitatea desfiinţării parcajelor din imediata vecinătate a accesului în gradiniţă”.

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax