Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – ȘTIREA TA pe ALBA24: „Plouă” cu bucăți de „bordură” de pe zidurile din Șanțurile Cetății. „O asemenea piatră ar putea nenoroci pe cineva”

Publicat

zid cazut in santuri Zidul de cărămidă de pe Latura de Vest, unde au început să apară crăpături după doi ani de la reconstruire, nu este singurul care se degradează. Și în interiorul Șanțurilor Cetății (zona spațiilor Ryma) bucăți dinr-un zid o „iau la vale”.

Un cetățean a surprins în cursul zilei de miercuri o „bordură” de dimensiuni mai mari, desprinsă de pe un zid din zona Spațiilor Ryma.

Odată cu vremea frumoasă de afară, zidurile Cetății Alba Carolina încep să se degradeze. Dacă în urmă cu câteva zile Primăria Alba Iulia anunța că au fost constatate probleme la zidul nou construit în zona parcului de joacă Regina Maria, acum un albaiulian ne-a sesizat că nu este singurul loc din Cetate unde „plouă” cu bucăți de „bordură”.

Citește și FOTO – ŞTIREA TA pe ALBA24: Reparații după lucrările de restaurare „bine făcute” la un zid pe latura de Vest din Cetatea Alba Carolina. Precizări de la Primărie

Imagini cu bucăți de cărămidă desprinse din zid au fost făcute în zona spațiilor Ryma din Șanțurile Cetății. Acum că albaiulienii și copiii au început să iasă la plimbare cu bicicletele în zonă, astfel de bucăți, căzute din „senin” de pe zid ar putea provoca tragedii.

„Am surprins astăzi (25.02.2015) niște imagini în interiorul Cetății (zona spațiilor Ryma), cu o „bordură” de dimensiuni mai mari, desprinsă de pe un zid, de la înălțime. Având în vedere că lumea începe să iasă la plimbări, cu biciclete sau fără, o asemenea piatră ar putea nenoroci pe cineva, iar urmările ar fi tragice”, a transmis cititorul Alba24.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. je

    miercuri, 25.02.2015 at 21:00

    Dupa 300 de ani ma gandesc si eu ca nu mai rezista. Aviz celor care comentau de ce se schimba caramizile din ziduri…

  2. Cristian

    joi, 26.02.2015 at 08:50

    Se vede clar ca e vorba despre o bucata din bordura superioara care inca nu a apucat sa fie reconstruita, hai sa nu mai fim atat de carcotasi. E drept ca ar trebui o verificare mai atenta a structurii superioare inainte de a se permite circulatia in zonele refacute in anii trecuti, pentru a se evita evenimentele nedorite.

  3. Cristina

    joi, 26.02.2015 at 12:15

    Zona in care a cazut acea bucata de piatra este Piata Tobosarului, nicidecum RYMA, unde este inchis. Cat despre bordura aceea superioara, este un pericol public, a mai cazut o piatra imensa si la coborarea dinspre Caroline spre parcarea de la RYMA. Aestea sunt lucrari cu caracter de urgenta care ar trebui facute acum, fara nici un pic de amanare, pana nu se intampla o nenorocire.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax