Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

(FOTO) Știrea ta pe Alba24.ro: Haos pe strada Șurianu din Sebeș. Oamenii se plâng că lucrările de reabilitare le taie intrarea în curți

Publicat

Locuitorii de pe strada Șurianu din Sebeș se confruntă, de mai multe luni, cu stresul unor lucrări „ilogice” începute de primărie. Este vorba despre un proiect de modernizare a străzii și a unor căi de acces și podețe peste șanțul care desparte șoseaua de intrarea în curțile oamenilor, care au fost reconstruite în așa fel încât accesul a devenit dificil. Cetățenii nemulțumiți au formulat o sesizare la primărie, iar singura soluție care li s-a oferit a fost să aștepte să se finalizeze lucrările prevăzute în proiect, să se facă recepția, să depună o reclamație și, eventual, atunci să se demoleze și să se reconstruiască podețele în mod corespunzător.

Proiectul primăriei viza modernizarea întregii străzi, inclusiv a podețelor și a căilor de acces în curțile de pe strada Șurianu. Potrivit cetățenilor, noile construcții au dimensiuni mai mici decât cele vechi, astfel încât podețele acoperă doar intrarea în curte pe poarta mare, dar nu și pe portiță, în fața căreia a rămas șanț.

„Mi s-ar fi părut normal ca toți cetățenii care locuim pe această stradă să fim chemați la primărie sau anunțați în vreun fel de începerea lucrărilor. Acum, au construit un podeț de acces pe poarta mare, iar pe poarta mică nu ai cum să intri, pentru că marginea podețului este foarte înaltă și vine chiar în fața portiței”, a declarat un locuitor al străzii Șurianu.

Locatarii s-au oferit să plătească din propriul buzunar completarea cu beton a podețelor de acces în curți, pentru a nu fi nevoiți să aștepte până la finalizarea și redemolarea lucrărilor prevăzute în proiect.

„Am făcut sesizare către d-nul consilier local Dorin Nistor, urmând ca, în şedinţa de Consiliu din data de 28.08.2012 de la ora 16.00, să se dezbată din nou această problemă. Cetățenii sunt foarte supărați, deoarece comunicarea cu primăria putem spune că este imposibilă. Am solicitat ca pe cheltuiala noastră să se facă podețele la dimensiunile care au fost, deoarece porțile și portițele au existat înainte de a se proiecta lucrarea. La intrarea din strada Parângului în Șurianu trebuie modificată și conducta de gaz. Oare când au elaborat proiectul nu știau asta?”, a precizat cetățeanul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Alisie Crina

    marți, 28.08.2012 at 22:03

    La lucrarea din Sebes ,str. Surianu,d-nul viceprimar Adrian Bogdan este alaturi de cetatenii nemultumiti,oferind sprijin in rezolarea neplacerilor produse de aceast proiect de reabiliare.

    • Mad Max

      miercuri, 29.08.2012 at 14:52

      Dvs. sunteti cumva purtatoarea de vocabule a onor viceprimarului Bogdan? Dansul nu stie sa scrie?

      Parca-l si vad pe Bogdan cum umbla din usa in usa cu carnetelul de notite in mana sa vada care-s neplacerile pricinuite de proiectul dr.ing.ec.+++ Mugurel. Penibili.

  2. PAEAPAPARICHI

    miercuri, 29.08.2012 at 14:26

    Unde ai fost tu mai viceprimar ,cind s-a dat tema de proiectare??dar cind s-a facut licitatia??In astfel de imprejurari se consulta si locuitorii,adica electoratul care credea ca ai habar de ce cuprinde o investitie.Tu cauti electoratul numai inainte de alegeri.CARACTERUL DEFINESTE OMUL!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax