Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: S-a surpat asfaltul pe o stradă din Alba Iulia. Craterul, semnalizat cu o creangă de cetățeni

Publicat

groapa asfalt Asfaltul s-a surpat, din nou, pe o stradă din municipiul Alba Iulia. De această dată, un cititor Alba24 a surprins un crater apărut în mijlocul străzii Izvorului, în zona Dealul Furcilor. Groapa a fost semnalizată de cetățeni în mod „tradițional”, cu o creangă.

Un cititor Alba24 a surprins pe imagini luni o groapă aflată în mijlocul străzii Izvorului din municipiul Alba Iulia. Pentru a o semnaliza, astfel încât copiii, pietonii și/sau șoferii neatenți să nu cadă în ea, cetățenii au înfipt în aceasta o creangă.

„Inițiativa oamenilor nu poate ține însă loc autorităților care ar trebui să-și facă treaba. Și nici nu aduce vreo alinare șoferilor care trec prin zonă”, a transmis cititorul Alba24.

În aceeași zonă, în urmă cu mai bine de doi ani, o altă groapă apărută „din senin” în asfalt era semnalizată, tot de către cetățeni, cu pungi.

Vezi și FOTO | ȘTIREA TA pe ALBA24: Strada Izvorului din Alba Iulia arată „mai rău ca vechiul drum roman”. O groapă din asfalt, semnalizată cu pungi

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. EU

    luni, 24.07.2017 at 10:44

    „Felicitari” consilierilor locali, mai ales celor care „au fost de acord” cu asfaltarea strazii Izvorului, ma refer aici la „binevoitorii” consilieri Trifu Mircea, Medrea si altii care stiu ca au votat impotriva. Se stiu ei foarte bine.

  2. Calin

    luni, 24.07.2017 at 15:26

    Asfalt in camp. Sa repare cei care si-au luat teren in camp sa isi ridice casa si acum vor si utilitati in poarta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax