Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Stâlp montat la intrarea într-un sens giratoriu, la Alba Iulia. Obstacol pentru şoferii neatenţi

Publicat

DSCF2260Un stâlp cu indicatoare rutiere, montat pe unul dintre sensurile de intrare în sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Octavian Goga – Încoronării din Alba Iulia, este motiv de critici din partea unor şoferi. Un cititor Alba24 ne-a transmis imagini şi spune că măsura este cel puţin neobişnuită, dacă nu periculoasă pentru participanţii la trafic.

Chiar dacă stâlpul este de mici dimensiuni şi este amplasat într-o zonă marcată corespunzător, poate fi considerat un obstacol ce ar încurca unii şoferi care se asigură pentru a da prioritate în sens şi nu sunt foarte atenţi.

Cititorul Alba24 a transmis că „stâlpul din mijlocul drumului, în zona sensului giratoriu de pe Încoronării, nu ar fi trebuit pus acolo”, motivând că există riscul ca unii şoferi să nu-l observe la timp, mai ales în condiţii de vizibilitate scăzută şi să se producă accidente.

Investiţia pentru construirea sensului giratoriu în intersecţia străzilor Octavian Goga – Take Ionescu – Încoronării a fost de aproximativ 300.000 de lei, lucrările fiind executate de Elis Pavaje. Reconfigurarea intersecţiei a fost aleasă pentru a fluidiza circulaţia şi a ajuta la evitarea unor eventuale accidente.

Reamintim că în ultima perioada, la Alba Iulia au fost puse în funcţiune sensuri giratorii în zonele intersecţiilor Vasile Goldiş cu Bulevardul Revoluţiei, Cloşca cu Bulevardul Revoluţiei, Calea Moţilor – Tudor Vladimirescu – Avram Iancu (magazinul Unirea), Tudor Vladimirescu – Henri Coandă (BCR). Alte giratorii sunt pe Calea Moţilor (intersecţia cu strada Horea şi intersecţia cu străzile Nicolae Bălcescu – Doinei – Marcus Aurelius, aproape de primărie), cel din Ampoi (Republicii cu Gheorghe Şincai) şi pe Bulevardul Revoluţiei (zona Piaţa Cetate).

Primăria mai are în plan sens giratoriu şi în intersecţia de la ieşire spre Partoş, lângă Gară (Încoronării cu Ferdinand I) şi în zona Stadion – OMV (Republicii – Revoluţiei – Calea Moţilor). Planificările pentru aceste lucrări se fac în funcţie de disponibilităţile la bugetul oraşului şi strategiile de dezvoltare locală.

Citeşte şi Cinci SENSURI GIRATORII noi în Alba Iulia, de 1,7 milioane lei, adjudecate pentru Elis Pavaje

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Daniel Barna

    sâmbătă, 15.10.2016 at 20:32

    Cum sa platesti 3 miliarde pe un sens giratoriu supradimensionat?Alooo DNA!!!!!aude cineva?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax