Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Tensiuni între şoferi, în spatele blocurilor din zona Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, din cauza locurilor de parcare

Publicat

IMG_0800 Omul vine în vizită, stă, dar mai şi pleacă. Ar fi, pe scurt, descrierea situaţiei surprinse în imagini de un cititor Alba24, în parcarea din spatele blocurilor de pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia. Adică fix zona în care locatarii se plâng că nu au loc să-şi lase maşinile din cauza celor care evită parcarea cu plată din faţa blocurilor şi le ocupă spaţiile lor.

„Ţărane. Mai şi pleci. Parcare locatar”, este mesajul scris pe un carton lăsat pe luneta unui autoturism parcat în zona amintită, fotografiat de cititorul Alba24 joi dimineaţa.

Ar părea, la prima vedere, o „dispută” personală între doi proprietari şi o lipsă de înţelegere, însă „tensiunile” între vizitatori şi riverani pentru spaţiile de parcare au devenit, în ultimul timp, chestiuni la ordinea zilei.

IMG_0801 Nu puţini au fost cei care au sesizat că zona s-a aglomerat cu maşini după inaugurarea parcării cu plată din faţa blocurilor şi au cerut soluţii de la autorităţi.

Vezi şi ŞTIREA TA pe ALBA24: Parcare modernă, cu plată şi… goală, în centrul Alba Iuliei, la o lună de la inaugurare. Aglomeraţie de maşini în spatele blocurilor

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. m

    joi, 15.10.2015 at 16:41

    si locatarului i-a lasat măsa parcarea. ca toti se pun stapani pe locuri de parcare imaginare, bineinteles pana sa plateasca

  2. A.D

    joi, 15.10.2015 at 16:43

    De ce nu publicati numarul de inmatriculare ??? Am vazut ca pe unele le publicati , pe altele nu:)))
    O fi mare goanga pe la el prin sat taranul ???

  3. gigi

    joi, 15.10.2015 at 19:18

    In zona respectiva nu sunt locuri de parcare cu abonament si din cate stiu nu exista nici o prevedere legala care sa spuna ca daca cineva isi scrie cu tupeu numarul masinii pe zidul blocului are drept de uz asupra terenului din dreptul acelui zid. In acest caz nu e vorba despre un cetatean care nu a avut acces la locul de parcare pentru care a platit un abonament, este vorba de un tupeist si un nesimitit care se crede stapan pe o portiune din domeniul public si ii jigneste pe ceilalti chit ca nu are nici un drept asupra acelei portiuni de teren.

  4. Locatarul

    joi, 15.10.2015 at 20:24

    Ia spune tu gigi unde stai tu, sa venim cei din zona de mai sus sa.ti ocupam locul de parcare platit sau nu,ca doar e domeniu public. Eu ce sa fac tovarase,sa.mi pun masina unde? Ma da cum va treziti toti destepti,dar sunteti asa doar pt faptul ca nu sunteti deranjati,poate sunteti chiar unii dintre nesimtitii care lucreaza la banca sau la compania de asigurari din fata si care pe langa masina personala cu care ne invadati spatiul,mai lasati in zona si masinile de firma……si peste noapte. Probabil ca asteapta tovarasul Hava sa inceapa un conflict deschis la propriu, ca sa ia ceva masuri. Oricum,am vazut acum cati nesimtiti pe m2 intr.o singura zi.

    • gigi

      vineri, 16.10.2015 at 08:07

      Dar ia uita-te tu in actul de proprietate al apartamentului si spune-ne si noua daca scrie pe undeva ca ai si loc de parcare primit cadou odata cu apartamentul direct pe domeniul public. Locuiesc in apropiere si trec aproape zilnic prin zona respectiva in drum spre servici asa ca stiu zona. Ramai scarbit cand vezi ca pe fiecare bucatica de zid v-ati tras cu tupeu un numar de inmatriculare si v-ati facut stapani pe tarlaua respectiva. Culmea nesimtirii e ca unul dintre voi si-a tras si copertina la masina…direct pe domeniul public (se poate vedea acoperisul caramiziu in a doua poza, in partea dreapta, in dreptul loganului argintiu). Pana in vara asta cand au reamenajat zona, eram nevoit sa merg pe carosabil, fiindca voi, nesimtitilor, va credeati stapani si pe trotuarul de vizavi si va parcati masinile pana sub pomii de pe spatiul verde. Noroc ca au mutat trotuarul in spatele pomilor….si cu ocazia asta v-au mai facut cateva locuri de parcare. Mai sunt locuri de parcare si dincolo de garaje, in spatele blocului unde e Banca Transilvania la parter, sau e prea departe de bloc? E greu sa mergi 50 m pe jos sau trebuie sa-ti admiri masina sub geam? Garajele alea construite ilegal pe domeniul public nu sunt tot ale voastre? De ce nu cereti demolarea lor pentru a se creea mai multe locuri de parcare? Blocul ala al vostru are si parcare subterana. Aia la ce o folositi? Va dati civilizati si voi tineti butoiul cu varza in garaj si masina in mijlocul drumului….

  5. nicu

    joi, 15.10.2015 at 22:31

    intr-un fel meritati asta fiindca aveti cate 2 masini fiecare…e si normal ca vi se umple parcarea de la 3 vecini. De ce nu parcati voi in fata? aveti masini de mii de euro dar nu va permiteti un amarat de abonament.

  6. Locatarul

    vineri, 16.10.2015 at 11:14

    Bai gigi,tu ii fi ala din a carui masina curge uleiul in strada si la fiecare ploaie toata strada e plina de ulei…..si te astept sa.ti parchezi tu masina in garajele subterane pe care le au acele blocuri. Toti prostanaci isi dau cu parerea fara sa stie. Iar cei care parcheaza pe spatiul verde sunt nesimtitii care vin in zona,in nici un caz locatarii. Si da ai fi surprins ca in CF blocurile au 4 metrii de la baza in proprietate. E bine cand nu stii sa taci,ca miroasa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax