Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Zona modernizată între Alba Iulia şi Miceşti pare un loc uitat de lume. Ce poţi vedea, la un an de la terminarea lucrărilor

Publicat

iarba trotuar micesti_3 La un an după ce au fost finalizate lucrările de modernizare a zonei cuprinse între Alba Iulia şi Miceşti, zona pare mai degrabă abandonată, la doar câţiva kilometri de “centrul distracţiilor”, Cetatea Alba Carolina şi la doi paşi de zona verde de pe Mamut.

Situaţia a fost sesizată de un cititor Alba24, care susţine că iarba care a crescut haotic printre dalele de pe trotuar dă impresia unui loc uitat de lume.

“La începutul anului trecut Primăria Alba Iulia se lăuda cu finalizarea proiectului prin care a fost modernizată şoseaua, trotuarele şi a fost făcută pista de biciclete între Alba Iulia şi Miceşti.

Acum, la un an şi jumătate de la inaugurare, trotuarul şi pista de biciclete au fost date uitării. O scurtă plimbare pe jos te face să uiţi că la câţiva kilometri se află una dintre cele mai frumoase cetăţi din Europa şi îţi imaginezi că eşti într-un loc abandonat de lume sau în care nu s-a inventat maşina de tuns iarba.

Printre dalele de pe pietonală iarba a crescut de mai bine de un metru, în unele zone. Cei care se plimbă pe jos trebuie să fie atenţi să nu calce şopârlele care şi-au făcut un habitat perfect pe o rază de aproximativ doi kilometri.

Singurele porţiuni în care iarba este tăiată sunt intrările în casele oamenilor, care cel mai probabil nu au fost încântaţi de peisaj şi s-au decis să se ocupe singuri de acest aspect, dacă alţii care se ocupă de spaţiul public nu iau nicio măsură”, a transmis cititorul Alba24.

UPDATE: Primăria Alba Iulia a anunţat, printr-un mesaj transmis redacţiei Alba24 că, în urma articolului publicat, zona respectivă a fost cosită şi salubrizată, fiind întreţinută de Luxor ltd SRL, respectiv Polaris M Holding SRL, pe tot parcursul anului.

Primăria pune la dispoziţie Dispeceratul Municipal de Relaţii cu Cetăţenii: 0258.819.462.

Proiectul ”Modernizare DN74 de la km 99+870 m la km 103+175 m, strada Zlatnei și Calea Moților, municipiul Alba Iulia, județul Alba” a costat în total 21.712.063,63 lei, iar perioada de implementare a fost cuprinsă între 19 iulie 2010 și 19 martie 2014.

”Indicatorii realizați prin îndeplinirea obiectivului general al proiectului Modernizare DN74 de la km 99+870 m la km 103+175 m, strada Zlatnei și Calea Moților, municipiul Alba Iulia, județul Alba, au fost: 33.619 mp de sisteme rutiere, 6.610 mp piste de bicicliști, 7.961 mp sistem pietonal, 92 bucăți de mobilier urban, 7.182 mp pavaj înierbat pentru zonele de racord , 3.134 ml rețea de canalizare pluvială și 208 guri de scurgere, precizau reprezentanţii primăriei, anul trecut. AICI, mai multe detalii despre proiect.

Citeşte şi FOTO | ŞTIREA TA pe ALBA24: Drumul din Miceşti este „un proiect frumos, dar prost gândit”. Şoferii nu au vizibilitate la ieşirea de pe străzile secundare

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. anonim

    joi, 11.06.2015 at 13:20

    AVETI DREPTATE.
    DOAR BALARII.
    IN SCHIMB SPALA CONSTANT GARDURILE MONTATE AIUREA.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax