Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO ȘTIREA TA: Pericol pentru șoferi pe Dealu Mare. Căderi de pietre semnalate pe DN 74, între Zlatna și Abrud

Publicat

Pericol pentru șoferi pe Dealu Mare. Un cititor Alba24 ne-a semnalat joi seara, în jurul orei 19:00, că pe o porțiune de pe DN 74, între Zlatna și Abrud, au căzut pietre de pe versant care au rupt plasa de protecție și au ajuns pe șosea.

Pietrele au căzut pe sensul de mers Zlatna – Abrud, după localitatea Izvorul Ampoiului. 

UPDATE, ora 20:00 – Potrivit reprezentanților Prefecturii Alba, Pe DN 74, sensul de mers Zlatna – Abrud, la km 55+100 m, pe raza localități Izvorul Ampoiului (zona Carierei de Piatră), o porțiune din gabioanele care susțineau versantul s-a prăbușit, blocând o bandă de mers.

Zona a fost semnalizată corespunzător de către SDN Alba. În momentul de față se intervine cu utilajele necesare pentru înlăturarea bolovanilor și revenirea la normal a circulației.

Pericol pentru șoferi pe Dealu Mare

„Cum cobori de pe Dealu Mare spre Alba Iulia, pe partea stângă, lângă o carieră de piatră (care se află pe partea dreaptă). Părțile de jos, undeva la 8 – 10 m sunt protejate de plasă.

A rupt plasa și au ajuns în drum. Afară plouă fin, pământul e lutos. Sper să nu prindă pe cineva, pentru că e destul de circulat drumul acum”, ne-a transmis cititorul Alba24.

Potrivit IPJ Alba, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. Nu au fost semnalate probleme sau alte evenimente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. daian daniela

    joi, 14.12.2023 at 19:29

    Normal ca sunt caderi de pietre,zidul este vechi si degradat nu numai acolo ci pe intreg parcursul,dar nimeni nu vede.Se asteapta,probabil,sa sev intample vceva ca sa ia cineva initiativa.Pentru asta nub sunt bani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax