Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Piatra crapă, capra paște. Ultimii clienți ai ștrandului de la Schit: o turmă de capre înoată printre bălării

Publicat

capre schit

Locuitorii din Alba Iulia știu că ștrandul de la Schit este varză. Probabil asta caută turma de capre surprinsă luni printre ruinele bazinelor care altădată adunau sute de oameni într-o zi călduroasă.

Piatra crapă… capra paște. Dincolo de asta, imaginile arată modul în care administrația din Alba Iulia a tratat și în acest an subiectul unui ștrand public al municipiului.

În timp ce capra paște ștrandul, orașul a cheltuit sume considerabile pe studii de fezabilitate pentru ștranduri fantomă, care nu au fost niciodată construite. Vorbim de sume care depășesc în total 270.000 de euro.

La ștrandul de la Schit s-a renunțat în 2014, când primăria a decis să facă un alt ștrand. Cu tobogane, cu zone de relaxare și multe altele, evident, doar pe hârtie.

Când albaiulienii se visau deja pe șezlong, primăria a decis să le mute umbreluțele, tot pe hârtie, la Parcul Dendrologic, într-o zonă în care se bălăcea deja un alt business de partid.

c

Aici nu s-a putut pentru că n-ar fi vrut Romsilva, deși banii pe studii s-au cheltuit. Adevăratul motiv este însă că acolo nu exista apă, un detaliu important în domeniul afacerilor cu aqualanduri.

Așa că traseul s-a reconfigurat. Alți bani, alt loc: în spate la Bazinul Olimpic. 200.000 de euro a fost terenul, 13.000 de euro proiectul, la care se mai adaugă studiile făcute anterior (17.000 euro + 17.800 euro + 24.472 euro).

Vorba țapului care conduce turma de la Schit: ”Beeee…ton!”

Vezi și: HAVALAND la Alba Iulia: Sute de mii de euro plătiți pe ȘTRANDURI FANTOMĂ. Proiecte mutate după „poftele” primarului

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 06.08.2019 at 18:25

    Asa ne trebuie daca votam la nesfarsit primar batran, depasit si uzat care nu stie decat sa faca delegatii prin cele n orase infratite in chiolhanuri si nebunii. Nici de acum incolo nu se intrevad alte ,pentru ca cei ce urmeaza dezastruosului primar sunt de la aceeasi scoala. Pacat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax