Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Rampă pentru persoane cu dizabilități, BLOCATĂ de o mașină parcată ilegal la Alba Iulia

Publicat

Parcările necorespunzătoare pot provoca mai mult decât simple nemulțumiri. Pentru o persoană cu dizabilități din cartierul Cetate, decizia unui cetățean de a-și parca autovehicului Alba Romeo tip break chiar în fața scării de bloc a însemnat imposibilitatea acesteia de a-și continua seara.

Potrivit unui cititor Alba24, joi, 15 martie, în jurul orei 19:30, o persoană cu dizabilități coboară la scara blocului din strada Bulevardul Revoluției cu dorința de a se urca în mașină. Scara blocului este dotată cu rampă, special creată pentru a facilita transportul persoanelor care se află în scaun cu rotile.

Din păcate, însă, atât rampa de acces, cât și mașina destinată transportului acesteia, au fost blocate de o mașină parcată ilegal. Timp de două ore și jumătate șoferul acesteia nu și-a făcut simțită prezența.

Decizia unui șofer de a ignora nevoile celor din jur și de a-și parca autovehiculul oriunde, chiar blocând accesul celorlalți la autovehiculele proprii, a dus la modificarea planurilor de seară ale unui cetățean cu dizabilități.

Șoferul s-a ales cu o amendă de la Poliția Locală, însă acest lucru nu a schimbat cu nimic situația în care s-a aflat cetățeanul blocat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ABC

    luni, 19.03.2018 at 13:11

    M-am certat cu monsieur le docteur, doctor in doctorii, Liviu Stoica intr-o zi, pe aceeasi tema. Sa ma bucur ca nu m-a scuipat, ca de batut era cat pe ce!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax