Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Se înlocuiesc semafoarele la intersecția OMV – Stadion din Alba Iulia. Trafic îngreunat

Publicat

Trafic rutier este îngreunat vineri, în intersecția dintre Bulevardul Revoluției 1989, Bulevardul Republicii și strada Calea Moților din Alba Iulia. Muncitorii înlocuiesc semaforul vechi cu unul nou.

Semaforul a fost scos din funcțiune încă de joi. Până la finalizarea lucrărilor, circulația rutieră este dirijată de polițiști.

Reamintim faptul că în urmă cu două luni, unul dintre stâlpii din intersecție s-a prăbușit, fiind doborât de vântul puternic. Semaforul avea revizia făcută de curând dar gradul de uzură din interiorul stâlpului nu a putut fi evaluat.

Vezi și FOTO UPDATE: Semafor doborât de vânt în intersecția de la Stadion, la Alba Iulia. Ce spun reprezentanții primăriei

De la începutul acestui an au fost reclamate mai multe probleme la semafoare aflate în intersecțiile din municipiul Alba Iulia. Primăria Alba Iulia plătește aproape 1,9 milioane de lei pentru lucrări de întreținere, reparare, reabilitare și înlocuire a instalațiilor electrice pentru semaforizare și dirijare a traficului din municipiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax