Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA Stradă din Alba Iulia, inundată după fiecare ploaie. Locuitorii din zonă: „modernizarea a fost de mântuială”

Publicat

O porțiune dintr-o stradă aflată în cartierul Micești din Alba Iulia se inundă aproape după fiecare ploaie. Cetățenii din zonă spun că vina ar aparține Primăriei, care atunci când modernizat strada, a redirecționat pe aceasta un canal colector, deși drumul este înfundat.

Anul trecut, o pivniță aflată pe strada Trestiei a fost inundată în urma unei ploi torențiale. Apa în subsolul locuinței a ajuns aproape la un metru, provocând pagube materiale.

Deși li s-a promis o rezolvare, de mai bine de un an de zile, o parte din locuitorii din zonă sunt nevoiți să „înoate” până la locuințe aproape după fiecare ploaie.

„Modernizări de mântuială pe strada Trestiei, în Micești. După o ploaie de 10/15 minute, joi dimineața, strada a fost inundată complet. Primăria și-a recunoscut greșeala, cum că s-a dirijat toată apa de ploaie ce coboară dinspre pădure pe o stradă înfundată. Toată apa se scurge într-o grădină nefolosită încă, în capăt, aproape de cimitir”, ne-a transmis un cititor Alba24.

Potrivit acestuia, remedierea a fost promisă verbal de reprezentanții Primăriei Alba Iulia încă din iunie 2018 însă până în prezent situația nu a fost rezolvată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax