Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA Stradă din Alba Iulia, inundată după fiecare ploaie. Locuitorii din zonă: „modernizarea a fost de mântuială”

Publicat


O porțiune dintr-o stradă aflată în cartierul Micești din Alba Iulia se inundă aproape după fiecare ploaie. Cetățenii din zonă spun că vina ar aparține Primăriei, care atunci când modernizat strada, a redirecționat pe aceasta un canal colector, deși drumul este înfundat.

Anul trecut, o pivniță aflată pe strada Trestiei a fost inundată în urma unei ploi torențiale. Apa în subsolul locuinței a ajuns aproape la un metru, provocând pagube materiale.

Deși li s-a promis o rezolvare, de mai bine de un an de zile, o parte din locuitorii din zonă sunt nevoiți să „înoate” până la locuințe aproape după fiecare ploaie.

„Modernizări de mântuială pe strada Trestiei, în Micești. După o ploaie de 10/15 minute, joi dimineața, strada a fost inundată complet. Primăria și-a recunoscut greșeala, cum că s-a dirijat toată apa de ploaie ce coboară dinspre pădure pe o stradă înfundată. Toată apa se scurge într-o grădină nefolosită încă, în capăt, aproape de cimitir”, ne-a transmis un cititor Alba24.

Potrivit acestuia, remedierea a fost promisă verbal de reprezentanții Primăriei Alba Iulia încă din iunie 2018 însă până în prezent situația nu a fost rezolvată.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ADMINISTRATIE

Angajări la stat. POSTURI la Serviciul de Ambulanță Alba, primării, școli și alte instituții publice din județ. Condiții

Publicat

birou gol

În această perioadă sunt organizate mai multe concursuri, pentru ocuparea unor posturi vacante, în instituţii publice din judeţul Alba. Candidaţii interesaţi de aceste locuri de muncă trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind studii sau vechime în muncă sau alte cerinţe. POSTURI VACANTE Serviciul de Ambulanţă Judeţean Alba – șofer autosanitară I – Stația Centrală Alba […]

Citește mai departe
Publicitate

CÎMPENI

Atac mortal în Apuseni: Un berbec a omorât un bătrân, într-o comună din Alba

Publicat

Un bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani și-a pierdut viața, duminică seara, în comuna Sohodol. A fost atacat de un berbec, în apropierea locuinței. Potrivit IPJ Alba, din primele date, bărbatul se afla cu turma de oi în apropierea gospodăriei. Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Drumul turistic din Alba, pe care șoferii își pot rupe mașinile. Aventuri între Roica și Mogoș

Publicat

Drumul județean DJ 107K, între Roica, Întregalde și Mogoș, intră din nou în atenția localnicilor și turiștilor. Asta după ce unii dintre vizitatori renunță să-și continue drumul, în ciuda peisajelor pitorești, pentru că-și rup mașinile pe acest tronson. Cel puțin așa susține un cititor Alba24. ”Drum județean, în comuna Întregalde, de la Roica spre Mogoș. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Crimele de la Săpoca: În noaptea masacrului, în pat cu atacatorul a mai fost pus un pacient, deși erau locuri libere în spital

Publicat

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, duminică, în contextul tragediei de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca, unde un pacient a ucis patru persoane internate şi a rănit alte nouă, că în unitatea medicală s-a produs un lung şir de erori umane şi această tragedie putea fi evitată, notează Romania24.ro. „Din păcate (…) s-a produs […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate