Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Un alt pod din Cetatea Alba Carolina are nevoie de reparații. Balustrada ruptă și puntea putrezită

avatar

Publicat

Publicitate

Ușor, ușor dar sigur, un alt pod ce permite intrarea în Cetatea Alba Carolina se degradează pe zi ce trece. Un cititor Alba24 a surprins starea actuală a podului ce face legătura dintre parcul de joacă de lângă Electrica şi tunelul de acces spre spaţiul istoric.

Deja nu mai este nici o noutate că podurile de lemn ce permit intrarea în Cetatea Alba Carolina au nevoie de reparații la intervale destul de mici de timp.

Repararea punții podului de la Poarta a III-a doar ce s-a terminat, luna trecută podul de la Poarta a IV-a a avut nevoie de intervenții din cauza unui Dorel care a intrat cu roțile unui motostivuitor în el, acum se pare că un alt pod are nevoie urgentă de atenție.

Citește și: FOTO-VIDEO: Dorel lovește din nou la Alba Iulia. A „îngropat” un motostivuitor în podul pietonal al Porții a IV-a

Podul de la Electrica, cel care permite accesul în Cetate prin tunelul cu scări se află într-o stare jalnică și se degradează cu pași repezi.

Imaginile surprinse de un cititor Alba24 vorbesc de la sine.

Puntea podului este crăpată din loc în loc, iar în unele locuri este putrezită, din acest motiv au început să apară găuri de mari dimensiuni în ea.

Însă în cea mai gravă stare se află balustrada, în special partea dinspre intrarea în tunel, care a cedat. Acum bucăți din ea se sprijină direct pe iarbă.

Nu este exclus ca și cei aflați în trecere pe pod să „fi ajutat” la ruperea balustrăzii de lemn, prin lovituri bine plasate de picior.

2 Comentarii

2 Comments

 1. avatar

  pilu

  duminică, 15.07.2018 la 16:31

  Da, intradevar asa este. Si eu trec de multe ori pe aici, dar sa nu uitam ca acest pod a fost refacut in toamna.
  Problema este alta ! In stare jalnica se afla insusi primarul. Care de atatea intalniri cu habarnistul Orban si de preocuparea de a se sui in capul listei cu europarlamentari nici nu mai stie ce e in parohia in care are atata vechime, incat s-a plictisit sa fie batut la cap cu problemele municipiului. Mai puna pusca jos mai batrane, ca politica e una si administrarea municipiului e alta. Dar el saracul nu mai pricepe !

 2. avatar

  dorinteodor

  luni, 23.07.2018 la 10:51

  este evident ca podurile de lemn, oricit de spectaculoase ar fi, nu sint o solutie de durata.toate podurile ar trebui inlocuite cu altele bazate pe tehnologii noi. costa foarte mult dar la cite s-au facut deja, cetatea chiar merita poduri noi in acord cu secolul 21 in care ne aflam….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Irina Rimes a ales-o!!! Antinia Simion din Alba Iulia a trecut de proba confruntărilor la VOCEA ROMÂNIEI

avatar

Publicat

antinia vocea romaniei

Antinia Simion merge mai departe la show-ul Vocea României. Irina Rimes a ales-o!!! Vineri seara, în cadrul ”confruntărilor” Antinia Simion și Oana Tabultoc au cântat în mumele iubirii, pentru muzică. În final, Antinia a fost alegerea Irinei Rimes pentru etapa knockout-urilor.Aflată pentru prima dată la Vocea României, Antinia Simion, o tânără de 19 ani din […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Aşezământul Social „Sfântul Vasile cel Mare” din Alba Iulia aniversează 15 ani de la înființare

avatar

Publicat

asezamant social vasile cel mare alba iulia

Aşezământul Social „Sfântul Vasile cel Mare” din Alba Iulia aniversează în acest an 15 ani de la înfiinţare. Cu acest prilej, copiii şi personalul centrului au pregătit un program festiv care a marcat „ziua casei”. Manifestările au avut loc săptămâna aceasta la sediul aşezământului şi au debutat cu oficierea unei slujbe de binecuvântare și au […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Alexandra Prața și Rareș Fiț – MISS și MISTER BOBOC 2018, la Colegiul Horea, Cloșca și Crișan din Alba Iulia

avatar

Publicat

balul bobocilor 2018 hcc

Alexandra Prața și Rareș Fiț sunt câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc 2018, la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Totodată, în cadrul evenimentului desfășurat vineri, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu, Mirela Vlaic și Sergiu Buhățel au obținut titlurile de Miss și Mister popularitate.În ”cursa” pentru titlul de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Rugăciunea „Tatăl Nostru” va fi modificată. Noul text va fi supus atenției Vaticanului, pentru aprobare

avatar

Publicat

Icoana-Intrarii-Domnului-in-Ierusalim

Un pasaj din rugăciunea ”Tatăl Nostru” va fi modificat. În urma unei adunări generale a episcopilor italieni, a fost aprobată traducerea celei de-a treia ediții a textului ”Roman Missal”, o traducere care a luat mai mult de 16 ani pentru a fi finalizată.Adunarea generală a Conferinţei Episcopale Italiene a aprobat traducerea italiană a celei de-a […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate