Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Un alt pod din Cetatea Alba Carolina are nevoie de reparații. Balustrada ruptă și puntea putrezită

Publicat

Ușor, ușor dar sigur, un alt pod ce permite intrarea în Cetatea Alba Carolina se degradează pe zi ce trece. Un cititor Alba24 a surprins starea actuală a podului ce face legătura dintre parcul de joacă de lângă Electrica şi tunelul de acces spre spaţiul istoric.

Deja nu mai este nici o noutate că podurile de lemn ce permit intrarea în Cetatea Alba Carolina au nevoie de reparații la intervale destul de mici de timp.

Repararea punții podului de la Poarta a III-a doar ce s-a terminat, luna trecută podul de la Poarta a IV-a a avut nevoie de intervenții din cauza unui Dorel care a intrat cu roțile unui motostivuitor în el, acum se pare că un alt pod are nevoie urgentă de atenție.

Citește și: FOTO-VIDEO: Dorel lovește din nou la Alba Iulia. A „îngropat” un motostivuitor în podul pietonal al Porții a IV-a

Podul de la Electrica, cel care permite accesul în Cetate prin tunelul cu scări se află într-o stare jalnică și se degradează cu pași repezi.

Imaginile surprinse de un cititor Alba24 vorbesc de la sine.

Puntea podului este crăpată din loc în loc, iar în unele locuri este putrezită, din acest motiv au început să apară găuri de mari dimensiuni în ea.

Însă în cea mai gravă stare se află balustrada, în special partea dinspre intrarea în tunel, care a cedat. Acum bucăți din ea se sprijină direct pe iarbă.

Nu este exclus ca și cei aflați în trecere pe pod să „fi ajutat” la ruperea balustrăzii de lemn, prin lovituri bine plasate de picior.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    duminică, 15.07.2018 at 16:31

    Da, intradevar asa este. Si eu trec de multe ori pe aici, dar sa nu uitam ca acest pod a fost refacut in toamna.
    Problema este alta ! In stare jalnica se afla insusi primarul. Care de atatea intalniri cu habarnistul Orban si de preocuparea de a se sui in capul listei cu europarlamentari nici nu mai stie ce e in parohia in care are atata vechime, incat s-a plictisit sa fie batut la cap cu problemele municipiului. Mai puna pusca jos mai batrane, ca politica e una si administrarea municipiului e alta. Dar el saracul nu mai pricepe !

  2. dorinteodor

    luni, 23.07.2018 at 10:51

    este evident ca podurile de lemn, oricit de spectaculoase ar fi, nu sint o solutie de durata.toate podurile ar trebui inlocuite cu altele bazate pe tehnologii noi. costa foarte mult dar la cite s-au facut deja, cetatea chiar merita poduri noi in acord cu secolul 21 in care ne aflam….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax