Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Un parc de joacă din Alba Iulia, ”împodobit” cu gunoaie, de sărbători. Locuitorii din zonă, exasperați

Publicat

parc

Situația mizeriei din zona căminelor studențești de pe Strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia a devenit insuportabilă pentru locuitorii blocurilor din apropiere. Aceștia se plângă că vecinii lor, o comunitate de rromi, murdăresc zona, iar primăria nu curăță niciodată și nici nu ia măsuri pentru pedepsirea vinovaților, în ciuda a zeci de sesizări pe toate căile. De asemenea, acolo, Poliția Locală este inexistentă.

Mai mulți locuitori din zonă au trimis pe adresa redacției fotografii în care se observă cum arată parcul de joacă din apropiere, ”împodobit” cu gunoaie, de sărbători.

”Va trimitem câteva imagini cu zona caminelor studențești, unde vecinii noștri romi, ne-au împodobit zona de Crăciun (asta după ce ne-au luat coronițele de pe uși). Poate dacă o să publicați aceste imagini, o să se sesizeze cineva și o să ia măsuri. Noi am făcut numeroase sesizări, dar se pare că noi nu prea contăm în raport cu vecinii noștri cu care noi chiar nu avem nimic, doar le cerem să se poarte civilizat, însă se pare că e imposibil pentru ei” ne-a scris o cititoare Alba24.

”Strada Vasile Alecsandri, zona căminelor studențești… e veșnic mizerie și dacă nu facem noi… Nu se sesizează nimeni. S-au facut cereri la primarie, ce-i drept că după exact 20 de emailuri ne-au pus și un bec lângă bloc. Dar parcul este la fel de vreo 2 ani, poate mai bine, un proiect de câteva sute de mii de euro. Azi m-am supărat teribil în ideea în care… Așa vine Crăciunul într-un oraș smart” sună un al doilea mesaj, primit de la o altă persoană care locuiește în zonă.

Situația a fost semnalată Primăriei Alba Iulia în repetate rânduri, însă instituția este incapabilă să gestioneze zona respectivă, cu toate că are în subordine zeci de polițiști locali, unii dintre ei plătiți regește.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rika Barosanul

    sâmbătă, 29.12.2018 la 08:56

    din ianuarie va fi cam peste tot in alba asa din vina lui dumitrel!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Olimpiada de Limba Franceză 2019, rezultate finale după etapa judeţeană Alba. Punctajele

Publicat

limba franceza

Sâmbătă s-a desfăşurat ultima probă la etapa judeţeană Alba a olimpiadei de Limba Franceză 2019. Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a transmis punctajele finale ale elevilor. Etapa naţională se va desfăşura în perioada 22-26 aprilie, în Bistriţa-Năsăud. Rezultate finale Olimpiada de Limba Franceză 2019 – etapa judeţeană Alba: Clasa a IX – a Numele elevului / […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Olimpiada de Limba Engleză 2019, rezultate finale la etapa judeţeană Alba. Notele elevilor după proba orală

Publicat

limba engleza

Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a transmis sâmbătă rezultatele finale la Olimpiada de Limba Engleză 2019, etapa judeţeană Alba, după proba orală pentru elevii de liceu. Etapa naţională se desfăşoară în perioada 22-26 aprilie, la Ploieşti (Prahova). Olimpiada de Limba Engleză 2019 – etapa judeţeană Alba – rezultate finale: Clasa a IX-a – sec. A Nume […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: INCENDIU la o cabană din Luncile Prigoanei, în Munţii Şureanu

Publicat

incendiu sureanu luncile prigoanei_3

O cabană din Luncile Prigoanei, în Munţii Şureanu, a luat foc, sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 17:10. Flăcări şi fum gros au fost observate la mansarda clădirii. UPDATE 2: Primul echipaj ISU Alba – Detaşament Sebeş a ajuns în Luncile Prigoanei, în jurul orei 18:50. La 19:05, o altă autospecială de stingere a ajuns la […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

UPDATE: ACCIDENT rutier pe DN7, lângă Şibot. Două persoane rănite, trafic restricţionat

Publicat

accident blandiana

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut sâmbătă după-amiaza pe DN7, în zona Balomiru de Câmp, lângă Şibot. Din primele date, o singură maşină a fost implicată în evenimentul rutier. UPDATE: Autoturismul s-a răsturnat pe o parte. Traficul rutier este restricţionat temporar. Revenim cu amănunte. foto: Facebook – Info Trafic Jud. Alba

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate