Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Un parc de joacă din Alba Iulia, ”împodobit” cu gunoaie, de sărbători. Locuitorii din zonă, exasperați

avatar

Publicat

parc

Situația mizeriei din zona căminelor studențești de pe Strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia a devenit insuportabilă pentru locuitorii blocurilor din apropiere. Aceștia se plângă că vecinii lor, o comunitate de rromi, murdăresc zona, iar primăria nu curăță niciodată și nici nu ia măsuri pentru pedepsirea vinovaților, în ciuda a zeci de sesizări pe toate căile. De asemenea, acolo, Poliția Locală este inexistentă.

Mai mulți locuitori din zonă au trimis pe adresa redacției fotografii în care se observă cum arată parcul de joacă din apropiere, ”împodobit” cu gunoaie, de sărbători.

”Va trimitem câteva imagini cu zona caminelor studențești, unde vecinii noștri romi, ne-au împodobit zona de Crăciun (asta după ce ne-au luat coronițele de pe uși). Poate dacă o să publicați aceste imagini, o să se sesizeze cineva și o să ia măsuri. Noi am făcut numeroase sesizări, dar se pare că noi nu prea contăm în raport cu vecinii noștri cu care noi chiar nu avem nimic, doar le cerem să se poarte civilizat, însă se pare că e imposibil pentru ei” ne-a scris o cititoare Alba24.

”Strada Vasile Alecsandri, zona căminelor studențești… e veșnic mizerie și dacă nu facem noi… Nu se sesizează nimeni. S-au facut cereri la primarie, ce-i drept că după exact 20 de emailuri ne-au pus și un bec lângă bloc. Dar parcul este la fel de vreo 2 ani, poate mai bine, un proiect de câteva sute de mii de euro. Azi m-am supărat teribil în ideea în care… Așa vine Crăciunul într-un oraș smart” sună un al doilea mesaj, primit de la o altă persoană care locuiește în zonă.

Situația a fost semnalată Primăriei Alba Iulia în repetate rânduri, însă instituția este incapabilă să gestioneze zona respectivă, cu toate că are în subordine zeci de polițiști locali, unii dintre ei plătiți regește.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. avatar

    Rika Barosanul

    sâmbătă, 29.12.2018 la 08:56

    din ianuarie va fi cam peste tot in alba asa din vina lui dumitrel!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate

ACTUALITATE

Augustin Lazăr, replică pentru OUG anunțat de Tudorel Toader: ”Hotărârile judecătorești definitive au putere de lege”

avatar

Publicat

lazar

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, consideră că hotărârile judecătoreşti definitive au putere de lege, iar deciziile CCR se aplică pentru viitor. În aceste condiţii va fi foarte greu pentru ministerul Justiţiei să explice cum o ordonanţă de urgenţă poate schimba retroactiv decizii definitive ale instanţei. „Legea penală nu retroactivează și asta o știe nu […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Pensiuni de vânzare în județul Alba, la început de an. Vezi cât costă și în ce zone se află

avatar

Publicat

Chiar dacă datele oficiale arată că în prima jumătate a anului 2018, s-au cazat în Alba peste 7.800 de turiști, începutul de 2019 vine la ”pachet” cu o serie de pensiuni scoase la vânzare, în diferite zone ale județului. Situate în Râmeț, Șugag, Săsciori, Cugir sau în alte localități din județ, afacerile ”la cheie” au […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania şi la munte: Temperaturi maxime şi precipitaţii în următoarele două săptămâni

avatar

Publicat

smurd

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru perioada 21 ianuarie – 3 februarie. În Transilvania, temperaturile vor varia de la maxime de zero grade Celsius la 8 grade Celsius şi sunt aşteptate în continuare ninsori şi lapoviţă. În Transilvania, regimul mediu de temperatură va avea, până spre sfârșitul lunii ianuarie, fluctuații de la […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

România, din nou în topul ruşinii. Loc fruntaş între ţările din Uniunea Europeană care au probleme cu gunoaiele

avatar

Publicat

România și Malta sunt țările europene cu cele mai slabe politici de mediu, fapt reflectat de cea mai slabă pondere a reciclării și de cea mai mare rată a poluării prin gropi de gunoi, arată un raport al Comisiei Europene.  România, Malta, Grecia și Ciprul sunt țările cu cele mai slabe rezultate în domeniul reciclării, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate