Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Un parc de joacă din Alba Iulia, ”împodobit” cu gunoaie, de sărbători. Locuitorii din zonă, exasperați

Publicat

parc

Situația mizeriei din zona căminelor studențești de pe Strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia a devenit insuportabilă pentru locuitorii blocurilor din apropiere. Aceștia se plângă că vecinii lor, o comunitate de rromi, murdăresc zona, iar primăria nu curăță niciodată și nici nu ia măsuri pentru pedepsirea vinovaților, în ciuda a zeci de sesizări pe toate căile. De asemenea, acolo, Poliția Locală este inexistentă.

Mai mulți locuitori din zonă au trimis pe adresa redacției fotografii în care se observă cum arată parcul de joacă din apropiere, ”împodobit” cu gunoaie, de sărbători.

”Va trimitem câteva imagini cu zona caminelor studențești, unde vecinii noștri romi, ne-au împodobit zona de Crăciun (asta după ce ne-au luat coronițele de pe uși). Poate dacă o să publicați aceste imagini, o să se sesizeze cineva și o să ia măsuri. Noi am făcut numeroase sesizări, dar se pare că noi nu prea contăm în raport cu vecinii noștri cu care noi chiar nu avem nimic, doar le cerem să se poarte civilizat, însă se pare că e imposibil pentru ei” ne-a scris o cititoare Alba24.

”Strada Vasile Alecsandri, zona căminelor studențești… e veșnic mizerie și dacă nu facem noi… Nu se sesizează nimeni. S-au facut cereri la primarie, ce-i drept că după exact 20 de emailuri ne-au pus și un bec lângă bloc. Dar parcul este la fel de vreo 2 ani, poate mai bine, un proiect de câteva sute de mii de euro. Azi m-am supărat teribil în ideea în care… Așa vine Crăciunul într-un oraș smart” sună un al doilea mesaj, primit de la o altă persoană care locuiește în zonă.

Situația a fost semnalată Primăriei Alba Iulia în repetate rânduri, însă instituția este incapabilă să gestioneze zona respectivă, cu toate că are în subordine zeci de polițiști locali, unii dintre ei plătiți regește.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rika Barosanul

    sâmbătă, 29.12.2018 at 08:56

    din ianuarie va fi cam peste tot in alba asa din vina lui dumitrel!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax