Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: URS la doi pași de casele din Alba Iulia, zona Schit, surprins în imagini de un locuitor al orașului

Publicat

urs schit alba iulia

La o zi după ce un urs a fost observat în apropierea caselor, la Ampoița, o surpriză similară a avut un locuitor din Alba Iulia, vineri seara. Când a ieșit din casă, aflată în zona Schit, lângă pădure, a observat un urs care se plimba în apropiere.

Citește și FOTO: Alertă într-un sat din județul Alba. Un URS, văzut în timp ce se plimba liber, în apropierea caselor

Cititorul Alba24 a spus că ar fi chiar același urs văzut și joi la Ampoița, că animalul părea calm și s-a retras în zona împădurită.

 

Menționăm că locația în care a fost surprins în imagini ursul este și în apropierea pistelor de biciclete, cam la 200 de metri, după cum a precizat cititorul Alba24.

Citește și Primăria Meteș a anunțat administratorul fondului de vânătoare din zonă, în legătură cu ursul fotografiat în sat

În această perioadă, zona pistei de biciclete este frecvent utilizată pentru agrement. Și la Ampoița, ursul observat ieri se afla aproape de casele oamenilor, dar și de zona de picnic, unde oamenii obișnuiesc să iasă la grătare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax