Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Meteș a anunțat administratorul fondului de vânătoare din zonă, în legătură cu ursul fotografiat în sat

Publicat

u

Autoritățile locale din Meteș au anunțat administratorul fondului de vânătoare din comună cu privire la ursul care a fost surprins trecând prin sat, printre case.

Primarul Dan Opruța a declarat pentru Alba24 că ursul a fost reperat într-o zonă frecventată de foarte multă lume din satele aparținătoare dar și din Alba Iulia, unde oamenii merg pentru picnic, pe marginea unui pârâu.

Opruța a adăugat însă că ursul nu a făcut niciodată probleme, nu a atacat animalele domestice ale sătenilor și nici nu este o prezență obișnuită. ”Nu, nu a mai fost văzut în zonă anul acesta. A trecut dintr-o pădure în alta, cam asta pot să vă spun. Aștept și eu să vedem ce răspuns primesc de la fondul de vânătoare” a adăugat acesta.

Reamintim că un urs a fost observat de trecători, joi după-amiaza, pe carosabil, la intrare în localitatea Ampoița. Imagini cu animalul care circula pe drum au fost postate pe rețeaua de socializare.

„În urma unui apel la 112, o localnică a semnalat prezența unui urs de mari dimensiuni. Un echipaj de jandarmi s-a deplasat în zonă și a patrulat în  împrejurimi. Speriat de lătratul câinilor animalul a fugit înspre pădure”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax