Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Suspect de crimă căutat de poliție. Este tatăl copilului găsit înjunghiat într-o mașină la Turda. UPDATE: L-au prins

Publicat

YouTube video

Tatăl minorului de 8 ani găsit marți în jurul prânzului, mort într-o mașină, a fost dat în urmărire. Acesta este considerat suspect de uciderea propriului său fiu. Dacă îl vedeți sunați la 112.

UPDATE 19.55: Potrivit cluj24.ro, bărbatul a fost prins de polițiști, chiar în zona unde a fost găsită mașina abandonată. Bărbatul a încercat să se sinucidă, mai exact și-a tăiat venele și s-a înjunghiat în zona pieptului, dar polițiștii l-au găsit la timp și un echipaj de medici i-a oferit primul ajutor. Acesta a fost transporat la spital, unde se află și în aceste momente. 

Gyorgy Takacs a fost prins în satul Filea de Jos, pe drumul județean 107R, . Potrivit clujjust.ro în jurul orei 19.30, polițiștii de la Direcția de Operațiuni Speciale au fost alertați de un tânăr de 17 ani care era în fereastra casei și l-a văzut pe suspect, care era dezbrăcat la bustul gol.  Bărbatul nu a fugit, ci s-a predat.

Reamintim că minorul de opt ani era dat dispărut de trei zile, iar ultimele date despre el erau că plecase alături de tatăl său.

CITEȘTE ȘI: Un copil de opt ani, din Cluj-Napoca, dispărut de trei zile, găsit înjunghiat la Turda

După zile de căutări, o mașina abandonată în care se afla cadavrul copilului a fost descoperită pe drumul dintre Lita și Petreștii de Jos, au declarat surse judiciare pentru jurnaliștii de la cluj24.ro.

Ce spun polițiștii din Cluj

La data de 26 iulie, o femeie din Cluj-Napoca a depus o sesizare cu privire la faptul că fiul ei nu a revenit la domiciliu, deși, conform înțelegerii, tatăl acestia trebuia să-l aducă la domiciliul stabilit în seara zilei de 25 iulie. În baza sesizării, au fost dispuse măsuri speciale în vederea localizării celor doi și a autoturismului condus de către tatăl minorului.

De asemenea, au fost efectuate acțiuni de căutare pe teren, au fost audiați prieteni, cunoscuți, rude.

Totodată, au fost dispuse măsuri pentru darea în consemn la frontieră a autoturismului și a celor doi, însă până la data de 28 iulie cei în cauză nu au fost depistați.

În toată această perioadă, nu s-a stabili o legătură telefonică cu tatăl minorului, acesta având mobilul închis. La data de 28 iulie a.c., minorul a fost găsit decedat pe raza localității Lita, județul Cluj, în autoturismul indicat ca fiind utilizat de către tatăl minorului. Acesta prezenta urme de violență pe corp.

surse: Cluj24.ro/ video: youtube/clujust.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax