Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO UPDATE: Un copil de opt ani, din Cluj-Napoca, dispărut de trei zile, găsit înjunghiat la Turda

Publicat

YouTube video

Un copil de 8 ani din Cluj Napoca, dat dispărut în urmă cu trei zile, a fost găsit înjunghiat în mașina tatălui său. Tatăl este căutat în aceste ore de poliție. 

Mașina abandonată în care se afla cadavrul copilului a fost descoperită pe drumul dintre Lita și Petreștii de Jos, au declarat surse judiciare pentru jurnaliștii de la cluj24.ro.

La scurt timp după ce cadavrul copilului a fost descoperit, tatăl acestuia a fost dat în urmărire de polițiști. Bărbatul a încercat să se sinucidă, dar polițiștii l-au găsit la timp, iar medicii l-au stabilizat și transportat la spital. 

Context

În data de 25 iulie, poliţia  a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că nu a mai putut lua legătura cu fiul său, T. G., în vârstă de 8 de ani, din Cluj-Napoca, care se afla împreună tatăl său, din data de 25  iulie a.c., ora 22.20.

Aceștia ar fi plecat cu un Logan Stepway gri, mașină în care a și fost găsit.

UPDATE: Tatăl băiatului găsit mort, este dat în urmărire de polițiștii din Cluj, dar până la acest moment nu a fost găsit. Potrivit surselor cluj24.ro, bărbatul  a lucrat ca și taximetrist și este divorțat de femeia cu care l-a avut pe copil.

Acesta a fost plecat împreună cu copilul în Ungaria, în vacanță, iar cei doi s-au întors în Cluj la sfârșitul săptămânii trecute.

Anchetatorii încearcă să afle ce s-a întâmplat și de ce micuțul a fost luat de tatăl său sâmbătă, în 25 iulie, și unde s-au aflat de atunci până azi.

UPDATE 2: Bărbatul a fost prins de forțele de ordine în jurul orei 18.00, în apropierea mașinii abandonate. Acesta a încercat să se sinucidă prin tăierea venelor și să se înjunghie, dar a fost găsit la timp de polițiști. Un echipaj medical a intervenit și l-a stabilizat.

“Barbat, gasit cu plagi prin injunghiere, probabil prin autoagresiune. La momentul actual este stabil hemodinamic si respirator, iar leziunile sunt in curs de investigare. In functie de rezultatul investigatiilor, el va fi directionat catre o alta sectie a spitalului”, informează Spitalul Judeţean Cluj, potrivit cluj24.ro.

VEZI ȘI: FOTO: Suspect de crimă căutat de poliție. Este tatăl copilului găsit înjunghiat într-o mașină la Turda. UPDATE: L-au prins

sursă foto/ info: cluj24.ro. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax