Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Sute de concurenți au luat startul la CugiRace 2019, competiție de alergare montană organizată la Cugir

Publicat


Prima ediție a competiției de alergare montană CugiRace a adunat la start, sâmbătă dimineața, aproximativ 300 de concurenți din mai multe zone geografice ale țării.

Participanții s-au întâlnit de dimineață la Race Center, organizat în incinta bazei sportive „Cugir Arena”, de unde și-au ridicat kiturile de concurs.

La ora 8.00 s-a dat startul pentru proba de Ultramaraton pe o distanță de 55 km, iar după o oră, au luat startul concurenții înscriși la următoarele două probe din concurs: semimaraton, pe o distanță de 21 km și cros pe o distanță de 10 km.

De la ora 12.00, este startul în cursa rezervată copiilor, care va avea loc pe pista de atletism a stadionului „Cugir Arena”.

Citește și 13-22 septembrie: Festivalul Toamna Cugireană. Spectacole folclorice, concerte și competiții sportive, la Cugir

Cele 3 probe de alergare montană sunt următoarele:
Cros:
Distanța: 10 km
Diferență pozitivă de nivel: 300m
Timp limită: 3 ore


Semimaraton:
Distanța: 21 km
Diferență pozitivă de nivel: 800m
Timp limită: 6 ore
Ultramaraton:
Distanța: 55 km
Diferență pozitivă de nivel: 2500m
Timp limită: 11 ore

Pe durata curselor și a traseelor, vor fi asigurate puncte de hidratare, unde voluntarii le vor oferi concurenților apă sau energizante.

Măsurile de ordine și siguranță sunt asigurate de Poliția Locală Cugir, Poliția Rutieră și de Grupa Mobilă de Jandarmi Cugir.

Cugirace este organizată de către  Raw Nature Experience, cu sprijinul Consiliului Județean Alba, Primăriei și Consiliului Local Cugir, Clubului Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir și Serviciului Public Județean Salvamont Alba.

Evenimentul este menit să promoveze mişcarea, respectiv alergarea pe distanţe lungi, dar și frumusețea împrejurimilor și promovarea tradițiilor locale, la inițiativa ultramaratonistului cugirean Andrei Grațian Sovereșan.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

AIUD

L-au văzut într-o benzinărie din Aiud cu mulți bani la el. Planul prin care doi tineri au furat din mașina unui bărbat

Publicat

pensii bani

Doi tineri din Aiud au pus la cale un plan, pe care l-au dus la ”bun sfârșit” și au reușit să fure din mașina unui bărbat suma de 5.500 de lei și un pachet de țigări. Aceștia nu au avut mult timp la dispoziție să se bucure de banii furați, deoarece bărbatul păgubit a observat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Polițist al Penitenciarului Arad, găsit ÎMPUȘCAT într-un post de control. Lucra de 20 de ani în sistem

Publicat

penitenciar arad

Un polițist de penitenciare, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împușcat, în noapte de sâmbătă spre duminică, în Postul de Control 2 al unității. Polițistul lucra de 20 de ani în sistemul penitenciar din România.  Potrivit unui comunicat de presă, duminică, 20.10.2019, în jurul orei 0400, un polițist de penitenciare aflat în serviciu, angajat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 200 de jucători de șah vin la Alba Iulia, la Openul Internaţional al României. Programul competiției

Publicat

sah alba iulia

Peste 200 de jucători de șah și pasionați vor participa la cel mai mare festival șahist organizat vreodată la Alba Iulia. Aflat la a 5-a ediţie, Openul Internaţional al României la şah atrage jucători din India, Singapore, Armenia, Belarus, Ucraina, Moldova, Austria, Italia, Portugalia, Serbia, Bulgaria şi România. Numărul participanţilor este mai mare chiar decât la ediţia […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Angajări la stat, în Alba. POSTURI la Avocatul Poporului, Salvamont, primării, școli și mai multe instituții publice din județ

Publicat

locuri de munca

În această perioadă sunt organizate mai multe concursuri, pentru ocuparea unor posturi vacante, în instituţii publice din judeţul Alba. Candidaţii interesaţi de aceste locuri de muncă trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind studii sau vechime în muncă sau alte cerinţe. POSTURI VACANTE Instituţia Avocatul Poporului – Centrul Zonal Alba – șofer la Domeniul privind prevenirea […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate