Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Tabără de nomazi, stabilită lângă centura municipiului Alba Iulia, alungată de polițiștii locali

Publicat

Polițiștii locali din Alba Iulia au depistat și alungat o tabără de nomazi, care au campat cu mașini și căruțe în zona șoselei de centură.

Reamintim faptul că în urmă cu două săptămâni, un cetățean ne-a semnalat faptul că mai multe grupuri de cetățeni de etine romă au campat în zona șoselei de centură și au distrus culturile aflate în apropiere. 

Vezi și VIDEO ȘTIREA TA: Culturi aflate în zona șoselei de centură din Alba Iulia, distruse de cetățeni care au campat în apropiere

„În cursul zilei de marți, echipaje ale Poliției Locale din Alba Iulia au identificat 30 de persoane, adulți și copii, care “campaseră”, cu mașini și căruțe, în zona Șoselei de Centură din Alba Iulia.

Oamenii, majoritatea din județele Cluj și Mureș, au fost legitimați și li s-a pus în vedere să părăsească zona. De asemenea, li s-a adus la cunoștință faptul că, în cazul în care revin, sunt pasibili de amenzi și că le vor fi confiscate mașinile și căruțele.

Polițistii locali au mai stabilit că, pe durata șederii, o parte dintre aceste persoane au cerșit, în mai multe zone din municipiul Alba Iulia.

Miercuri dimineața, polițiștii locali au verificat zona și au constatat că grupul de nomazi plecase”, a scris miercuri viceprimarul municipiului Alba Iulia, Emil Popescu, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 17.08.2022 at 12:33

    Umătoarea acţiune, eliminarea homleşilor de pe străzi şi din parcuri. Să vedem ce soluţii are noul şef al Poilţiei locale, sau în afară de semnat statul de plată nu-l interesează nimic, că are spate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax