Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO: Tânăr din Alba, rănit grav într-un accident la Sibiu. A intrat cu mașina într-un stâlp de pe marginea drumului

Publicat

Un tânăr de 25 de ani din Alba a fost rănit într-un accident rutier petrecut vineri dimineața la Sibiu. Acesta a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un stâlp de iluminat.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a petrecut la intersecția străzilor Metalurgiștilor și Distribuției, în municipiul Sibiu.

Vezi și VIDEO: Momentele de după accidentul în care un BMW a zburat pe acoperișul unei case din Lancrăm. Imagini cu impact emoțional

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că șoferul, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din județul Alba, în timp ce conducea autoturismul pe strada Metalurgiștilor, din direcția străzii Ion Neculce către str. Autogării, la intersecția cu strada Distribuției, pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage în mod periculos atenție, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit un stâlp de iluminat situate pe partea dreaptă a străzii.

Șoferul a suferit vătămări corporale în urma coliziunii.

Potrivit ISU Sibiu, la fața locului au intervenit două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic și o autospecială de descarcerare. Tânărul rămăsese prins în caroseria mașinii.

Acesta a suferit multiple traumatisme, fiind transportat la UPU Sibiu, conștient.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile în care s-a produs autoaccidentul.

Polițiștii rutieri recomandă șoferilor

  • nu vă angrenați în alte activități de natură a vă distrage atenția când sunteți la volan, multitasking-ul este un mit, orice altă preocupare vă poate face să pierdeți atenția.
  • nu depășiți viteza legală de deplasare, prevăzută de normele în vigoare și circulați în permanență cu prudență
  • nu vă urcați la volan, pe bicicletă sau trotinetă dacă ați consumat alcool sau substanțe psihoactive
  • consultați informațiile meteo înainte de a pleca la drum lung și adaptați permanent viteza la condițiile meteo

UPDATE: Potrivit unor surse, tânărul este din satul Pănade, comuna Sâncel. Acesta ar fi pierdut controlul volanului în timp ce-și căuta telefonul în mașină.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax