Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentele de după accidentul în care un BMW a zburat pe acoperișul unei case din Lancrăm. Imagini cu impact emoțional

Publicat

Accidentul din Lancrăm, de pe DN1, în care patru persoane au fost rănite după ce au zburat la propriu cu un BMW în acoperișul unei case de lângă drum, este încă un subiect dezbătut în comunitatea locală și nu numai. 

În mediul online a apărut un video ce surprinde dezastrul produs, imediat după ce BMW-ul a lovit acoperișul casei.

Un cetățean aflat la fața locului a filmat ceea ce s-a întâmplat înainte de sosirea echipajelor de salvare.

Pe video-ul postat în mediul online se poate vedea BMW-ul făcut praf, mașina parcată, care era și ea lovită, dar și motorul desprins din mașină, care a ajuns la peste 20 de metri.

De asemenea, se mai poate observa cum oamenii ieșeau din case, speriați de zgomotul puternic produs de impactul dintre mașină și acoperișul casei.

Ce s-ar fi întâmplat

Alarma s-a dat în jurul orei 22.00, când un accident rutier cu două autoturisme implicate era anunțat prin numărul de urgență 112. Spre locul indicat, au pornit patru echipaje de pompieri din Sebeș, alături de polițiști.

CITEȘTE ȘI: FOTO VIDEO: Un BMW a zburat în acoperișul unei case din Lancrăm. Accident grav, produs în urma unei curse de mașini, pe DN1

Când au ajuns la fața locului, pompierii militari au găsit o persoană încarcerată și au scos-o dintre fiarele mașinii. Polițiștii și pompierii au anunțat că este vorba despre un accident rutier, însă la momentul respectiv nu au oferit mai multe detalii.

Cele două autoturisme implicate pe care le-au anunțat autoritățile erau de fapt o mașină parcată în fața curții și cea scăpată de sub control.

Cum s-ar fi petrecut accidentul și cum a zburat mașina în casă

Momentan, până la publicarea acestui articol, reprezentanții IPJ Alba nu au comunicat cum s-a petrecut accidentul.

Mai multe surse și martori oculari vorbesc însă despre o cursă între două mașini, autoturismul implicat și încă un autoturism. Cert este că mașina gonea cu viteză dinspre Sebeș.

La un moment dat, șoferul a scăpat mașina de sub control, a intrat pe contrasens și a început să meargă pe trotuarul de pe lângă case, pe jos fiind vizibile mai multe urme de frecare.

Mașina lovește o bordură și se apropie de casa în care urma să zboare.

Lângă casa afectată, vecinii și-au scos mașina din curte.

Cu viteză, autoturismul condus de tânărul de 19 ani prinde rampa din fața mașinii parcate, se desprinde de pe asfalt și ”cu ajutorul” autoturismului parcat în fața porții se lansează în acoperișul casei.

După ce lovește colțul casei și al acoperișului, mașina se învârte în aer și cade pe asfalt. Impactul a fost atât de puternic, încât motorul a fost proiectat din mașină, la peste 20 de metri, iar piese din autoturism au fost împrăștiate pe toată strada.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Accident GRAV pe DN 1, în zona Lancrăm. 4 persoane au fost rănite, din care 3 minori

Bubuitura provocată de impact a fost atât de puternică, încât vecinii au crezut că un TIR le-a intrat în casă, dar când au ieșit repede din curți, au văzut acoperișul casei lovit, iar automobilul BMW făcut praf.

Toți cei patru tineri din mașină au scăpat cu viață dintr-un grav accident care se putea termina cu o tragedie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Vulpoi

    joi, 05.01.2023 at 08:34

    Avea băietul bimiveu!

  2. Jiji

    duminică, 08.01.2023 at 17:18

    cum sa mergi cu asa viteza în localitatea?!!!???
    19 ani…BMW…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax