Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Tânăr din Ocna Mureș, internat în spitalul din Aiud. Susține că a fost bătut de un polițist

Publicat

Bătut crunt de un polițist, chiar în secția de poliție. Este povestea unui tânăr de 28 de ani din Ocna Murelș care susține că a fost băgat în spital din cauza faptului că nu a dorit să se legitimeze unui polițist îmbrăcat în civil. În acest moment victima se află internat la spitalul din Aiud unde așteaptă să i se facă un tomograf. 

VEZI: Plângeri penale în cazul bătăii de la Ocna Mureș. Polițistul, acuzat de lovire. Victima acuzată de ultraj

Andrei  Măieruțiu povestește că totul s-a întâmplat în seara de 23 martie, după ce a ieșit de la serviciu și s-a dus într-un bar din Ocna Mureș alături de alți colegi. Acesta este sigur că a fost „ochit” de polițistul Alin Belea care a așteptat să îl prindă singur.

„Vineri seara când am ieșit de la serviciu am mers cu niște colegi la un bar. După ce am terminat am vrut să plecăm acasa, un prieten s-a dus înainte, iar ceilalți doi au plecat în altă direcție și eu mi-am văzut de drum singur. Între timp, polițistul a așteptat să mă prindă singur pentru că înainte de asta l-a întrebat pe un prieten cine sunt” povestește victima,  Andrei  Măieruțiu.

Acesta spune că i s-a cerut să se legitimeze însă a refuzat pe motiv că polițistul era îmbrăcat în civil. Andrei povestește că a fost dus cu forța la secția de poliție unde a fost bătut cu bastonul, pumnii și picioarele. „Salvarea” a venit de la un coleg al oficețrului Belea care i-a cerut să îl lase în pace.

„Atunci am luat-o la fugă, prin pădure, înspre casă. A luat-o și el la fugă după mine, însă am reușit să scap”, povestește tânărul.

Plin de vânătăi și  cu nasul aproape spart, victima s-a deplasat a doua zi la spitalul din Ocna Mureș pentru un control. Acolo a dat din nou nas în nas cu agresorul, Alin Belea, care a încercat să îi ofere suma de 3.000 de lei pentru o „împăcare”, spune Andrei.

Andrei  Măieruțiu a fost trimis la spitalul din Aiud unde a și rămas internat. Acesta urmează să facă o plângere penală împotriva polițistului Alin Belea.

În acest caz poliția s-a autosesizat, iar marți dimineața o fost făcută și o plângere după ce polițiștii s-au prezentat la spitalul din Aiud pentru a lua declarații victimei.

„Am depus plângerea” spune Andrei.

„Asta face Politia din orasul Ocna-Mureș!!!Ia lumea de pe stradă și îi bate, în loc să îi protejeze. Domnul …., îmi cer scuze că vă pun o astfel de întrebare, e normal să se întample așa ceva și să nu se facă nimic? AAAA Da, ”Ati facut” La-ti trimis pe Belea la spital să îi ofere suma de 3000 de Ron să vă scapați!!! Bravo!! Spagarilor!!!” spune fratele lui Andrei  Măieruțiu pe facebook.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax