Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Plângeri penale în cazul bătăii de la Ocna Mureș. Polițistul, acuzat de lovire. Victima acuzată de ultraj

Publicat

politie

Alin Belea, polițistul acuzat de un tânăr din Ocna Mureș de lovire, ar putea fi cercetat după ce o plângere penală a fost formulată împotriva lui de către Andrei Măieruțiu. La rândul său, polițistul a formulat o plângere penală pentru ultraj împotriva presupusei victime. 

Polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Alba au fost prezenți marți la spitalul din Aiud, pentru a verifica informațiile legate de agresiunile unui polițist împotriva unui cetățean din Ocna Mureș.

Potrivit IPJ Alba, în urma aparițiilor în spațiul public a acuzațiilor, polițiștii au luat legătura cu presupusa victimă și au preluat plângerea penală, urmând să fie declinată unității de Parchet competente.

De asemenea, s-au dispus verificări în cazul polițistului Alin Belea, care la momentul producerii incidentului se afla în timpul liber.

Legat de acest incindent, polițistul acuzat de lovire a formulat o plângere penală pentru ultraj, ce a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru soluționare.

Andrei Măieruțiu, internat în acest moment la spitalul din Aiud, susține că a fost bătut crunt chiar în secția de poliție din Ocna Mureș.

Victima povestește că totul s-a întâmplat în seara de 23 martie, după ce a ieșit de la serviciu și s-a dus într-un bar din Ocna Mureș alături de alți colegi. Acesta este sigur că a fost „ochit” de polițistul Alin Belea, care a așteptat să îl prindă singur.

VEZI: FOTO: Tânăr din Ocna Mureș, internat în spitalul din Aiud. Susține că a fost bătut de un polițist

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cristi peste

    miercuri, 28.03.2018 at 14:07

    Acest politist, mai are dreptul in politie ? POLITIA ROMANA, Rusine doar in romania vezi asa ceva.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax